Scuze că zic, dar e cam nesimţit prietenul tău. Eu una cred că se întâlneşte cu alta. Totuşi nu cred că e chiar atât de cretin ca să te lase pentru o jucărie nouă şi strălucitoare. Îi cunoşti prietenii? Întreabă-i pe ei ce se petrece. Precis ştiu ceva.
Ai făcut tu ceva ieşit din comun sau care să il enerveze? Gândeşte-te bine. Vorbeşte cu el, întreabă-l ce se petrece, într-un mod mai discret. Dacă se enervează în ultimul hal pentru că i-ai pus o simplă întrebare, nu te merită.
Lasă-l în pace pentru o vreme, va veni înapoi la tine mai repede decat crezi, ştiu din proprie experienţă. Nu e buricul pămăntului să se joace cu tine astfel. Nu te ingrijora, totul se va rezolva. Nu e ultimul baiat de pe pământ .
Baftă!
Bună.
Sincer, îți pierzi timpul cu el.
La prima întâlnire vorbește deschis cu el, fără jenă și rușine.
Succes!
Pa, pa.
Daca evita s ava intalniti nu are rost sa mai fi cu el. cand iti place de cineva ai vrea sa fi tot timpul cu ea. despartate de el pana sa nu iti faca el vreuna.desi eu cred ca are alte prietena . sau sta cu tine l baza.
Pai poate evita eu te sfatuiesc sa incerci sa vorbesti cu el si sa ii explici cum e spune`i sa se puna si el in locul tau si sa vada.sau nu stiu incearca sa comunicatie mai mult spnei ca o relatie trebuie sa fie bazata pe incredere. sper ca te-am ajutat funda te rog
Poate este mult prea timid...dar crede-ma. daca te placea cu adevarat nu ar fi evitat sa va intalniti
Uite eu acum trec printr-o perioada in care sunt foarte dezamagita de un baiat dar nu te-ai gindit ca poate se teme ca sa nu iti spuna ceva ce poate sa nu iti placa sau intr-un cuvint se teme sa nu te piarda? Cel mai bine ar fi sa il intrebi ce este si de ce se comporta asa.Numai bine. Sper sa rezolvati problema.
Poate ii e rusine sa stea cu tine sau nu te place si sta cu tine din interes Eu zic ca intr-o seara pe mess sa-l intrebi dc nu vrea sa se intalneasca cu tine si sa vezi ce zice. Daca e asa cum am zis eu. Mai bine ii explici situatia si ca tii la el si tot asa...
Succes >
Buna! si eu am facut faza asta la un tip care nu il placeam.stateam doar ca sa ma distrez pe seama lui si vorbeam si eu f frumos cu el. daca nu ai pus suflet in rel asta eu zic sa iti gasesti pe altcineva care chiar te merita.acuma depinde numai de tine ce vrei sa faci.bafta!:*
Multumesc tuturor pentru sfaturi, dar din pacate pot da funda numai unui raspuns Restul primiti vot Folositor+Inteligent! :*
Eu zic ca sa il intrebi daca vreti sa iesiti si daca el va spune ca nu ca il doare capul sau ceva du-te la el acasa sa il spionezi sa vezi daca chiar il doare capul sau e cu alta! Bafta!