| CherryGirl67 a întrebat:

Buna TPUhappy
Am un amic cu care ma inteleg ft bine, iesim afara(asta daca il chem eu, sau daca ne mai intalnim din cand in cand si imi spune "hai pe afara")

Acum 2 zile m-a sunat si m-a intrebat daca vreau sa ies afara. El mai era cu inca 2 baieti.

De ce credeti ca m-a sunat sa ies afara din moment ce el era cu inca 2 baieti, si avand in vedere faptul ca de obicei eu il chem pe el afara?

dau fundalove strucklove struck

Răspuns Câştigător
| teodorajoana a răspuns:

Din doua motive primul ar fi acela de a se da mare in fata celor doi si al doilea motiv pentru ca ii face placere compania ta.Asa cred eu sper sa nu ma insel si nu vreau sa ma gandesc la alte motive pentru ca atunci nu ai ce cauta in compania lui

12 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Poate dorea sa te prezinte cercului sau de prieteni tongue. Daca sunteti doar prieteni, atunci de ce sa nu stii toata gasca? Daca sunteti mai mult... atunci poate ca se mandreste cu tine happy

| stef87 a răspuns:

Revin: multi au zis ca "sa se dea mare" - probabil, sunt multi care sunt asa, nu exclud. Dar cand prezinti pe cineva unui grup poti sa o faci doar ca sa ceri pareri de la ceilalti, poti sa o faci ca ea sa se acomodeze cu viitorul cerc de prieteni si cand mai iesi, sa nu sara ea cu gura ca ce prieteni si eventual sa vina si ea fara nicio greata.

| Lexus28 a răspuns:

Probabil ca sa se dea mare. Si dupa plecarea ta, sa comenteze despre tine cu ceilalti 2. Asa se intampla la varsta asta. Imi pare rau daca nu raspunsul asta il cautati happy

| djcrazyroxxy a răspuns:

Deoarece a vrut sa se dea mare in faca acelor doi baieti...
sau aceia iau propus sa cheme o fata...
si el s-a gandit la tine deoarece dupa parerea mea cred ca te place :X:Xlove struck:X:X

fundiix?

| adriana996 a răspuns:

Poate e un simpu fapt.nimic altceva, s-a gandit sa te sune.Sau.mai e si alta posibilitate dar mai putin probabila ca sa te placa.Dar lasa-l sa mai dea semne daca te place sau nu.

| pitcrv a răspuns:

1 Sa se dea mare catre prieteni
2 Sa iti faca cunostinata cu un prieten
3 Sau au ganduri criminale cu tine

| SmoKKe19 a răspuns:

Pentru o orgie happy rolling on the floor

| Autumn_8765 a răspuns:

Daca va intelegeti bine si era cu inca doi amici de ai lui, posibil sa se fi plictisit si sa fi spus "am si eu o amica cu care ies" asa ca au adus vorba de tine si tipii i`au spus "cheam`o si pe ea, nu vezi ce gri e atmosfera?" asa ca te`au chemat. Nu cred ca e nimic de mai mult.

| cLaudioasa a răspuns:

Sau poate ca o vrut sai cunosti prietenii tonguetongue

| Sweet_3291 a răspuns:

Poate ca vroia pur si simplu sa vada baietii ce prietena draguta are elwinking...sau poate asa i-a vnt vroia sa stati impreuna cu totii de ce nu?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea sa vada si ceilalti prieteni ce gagica frumoasa are

| EmIn3M_4293 a răspuns:

Eu cred ca a facut asta pentru ca vroia sa faca ceva in grup