| catalinast05 a întrebat:

Am un baiat in clasa pe care il placa de ceva timp, cand i-am spus a zis ca el nu simte la fel si spera ca sa nu se strice prietenia noastra (ne intelegeam foarte bine) dupa cateva zile a inceput sa ma evite din ce in ce mai tare. Cand eram cu cea mai buna prietena si el venea la noi pe mine nu ma baga in seama si vorbea doar cu ea. Tin sa mentioanez ca a spus ca tine mult la mine. Va rog ajutati-ma, nu stiu cum sa ma mai comport cu el sau ce sa-i zic. broken heart

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Singura modalitate care poate fi considerata ca ar reprezenta un comportament normal din partea ta, atunci cand el este in preajma ta, ar fi cea de prietenie. In cazul in care iti da de inteles ''explicit'' ca te evita, inseamna ca este un imbecil imatur care a uitat ca te-a considerat ca fiind o persoana ''la care tine mult'' si in consecinta ori nu-l mai bagi in seama, ori il ignori in totalitate ca si cum nici n-ar exista. Trebuie sa intelei ca in cazul vostru nu exista atractie sentimentala reciproca. Lumea nu se termina cu el. Multa sanatate!

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Trateaza-l si tu cu indiferenta, nu asa ar trebui sa se comporte cineva care tine la tine.

| Laila12Izabela a răspuns:

Nu il baga nici tu in seama, trateaza-l cu indiferență, daca tine la tine; de ce sa te ignore. Raspunde-i cu aceeași monedă.