| xBinacaX a întrebat:

Am un coleg (e din clasa a7-a cu noi in clasa adica de anul trecut) ma tot necajeste si nu se da batut pana nu ma scoate din sarite, iar cand sunt suparata ma face sa zambesc, cand cineva se ia de mine se baga si ma apara, dar ma necajeste mereu si adevarul e ca eu sunt cam usor de suparat si ma enerveaza cea ce-mi face el, dar cand ii vad zambetul ala larg ma face sa ma simt bine(deci imi place de el), el e un pic cam indiferent iar eu nu sunt tocmai perfecta si nu stiu daca el ma place, nu inteleg nimic din comportamentul lui... ma place sau nu? si daca ma place ce ar trebui sa fac? VA ROG HELP ME! scuze e cam lungbig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut si eu asa poveste in scoala, da te place, eu asa cred doar ca e o iubire asa mai copilaroasa, fi-i atenta, se joaca si vezi sa nu te raneasca ca apoi iar sa te faca sa zimbesti happy,, apropo mi-e dor de prietenia mea cea sincera din anii de scoala crying(

6 răspunsuri:
| ghiCIne a răspuns:

E protector pentru ca ii pasa de tine, adica te place.
Faptul ca te necajeste fara intentia de a-ti face rau ia-o ca pe o gluma. Te cicaleste pentru ca te iubeste si vrea sa-i acorzi atentie, asa cum stie el.happy

| DanAmarandei a răspuns:

Nu mai bine iesiti voi la o ciocolata calda / patinoar sau ceva de genul? propune-i, nu trebuie sa-l iei de sot si vezi daca aveti "chemistry" in afara scolii. Simplu. Succes!

| xXcostiXx a răspuns:

Pai,simplu daca te enerveaza si dupa te face sa te simti bine atunci te place si nu iti face griji pentru el esti perfectabig grinbig grinbig grin

| xBinacaX explică:

Dau fundita!

| lucicutza a răspuns:

Buna! crede-ma te inteleg perfect cu faza indiferentei.eu stiu ca de obicei baietii care plac o fata si nu stiu cum sa se comporte asa se mai manifesta uneori. este posibil sa te placa dar intrebarea e daca te merita!

| xBinacaX explică:

Multumesc pentru ajutor, imi stunteti de mare ajutor