| lЗlackStar a întrebat:

Am un coleg in clasa care s-a transferat la noi in clasa anul trecut, imi place foarte mult de el si stiu ca si lui ii place de mine, dar totusi noi nu suntem un cupu, deficare data cand ne vedem ne injuram sau ne luam la bataie, pentru noi asta e foarte distractiv, se termina mereu cu un zambet, daca nu ne-am comporta asa ar fi foarte plictisitor, ne intrecem la orice, acceptam orice provocare fara teama si e foarte placut si pretios timpul petrecut cu el, dar de la un timp se comporta ca o cucoana, imi vorbeste frumos si imi tot spune prosti de genul: "Violenta nu face bine nimaniu, hai mai bine sa iesim la un suc." sau "Daca ma iubesti trebuie sa ma respecti." s-a transformat intr-un baiat diferit, acum e manierat si nu imi place, nu stiu ce s-a intamplat cu el dar ma sperie lucrul asta, daca vroiam un baiat manierat ma duceam in fata scoli si strigam in gura mare, se facea o coada nesfarsita, dar un baiat ca el, rautacios dar totusi balnd, jucausi si glumet, si cel mai important sa tina la mine si sa imi spuna totul la fel ca inainte, mi-e doar de acel baiat si mi-e teama ca n-am sa-l mai revad, ce ar trebui sa fac ca sa readuc inapoi baiatul de care m-am indragostit pana peste cap? VA IMPLOR ajutati-ma, am incercat atat de multe, i-am spus ca nu imi place cum a ajuns, dar el a evitat sa imi dea un raspuns, nu era un baiat rau, e destept si un pic agresiv, dar eu de el m-am indragostit nu de trandafirul asta zambaret si manierat, imi vreau prietenul inapoicrying((((((((((((((

Răspuns Câştigător
| ZOUKYE a răspuns:

Daca chiar il place pe acest baiat fa in urmatorul fel(mie mi-a mers):comporta-te frumos cu el fii dragastoasa si forteazal sa se transforme inapoi in baiayul care era.

2 răspunsuri:
| Crimeea a răspuns:

Foarte interesanta povestea,poate ar trebui sa te schimbi si tu, ai o varsta,nu mai fi baietoasa,comporta-te ca o fata normala sau macar ca o fata, el se comporta ca un baiat caruia ii place o fata, fii tu fata asta...bafta

| lЗlackStar explică:

Eu nu voi putea face asa ceva niciodata, vreau ca totul sa revina la normal, eram fericiti asa cum eram dar poate ca acum eu nu mai sunt buna pentru el si stie bine ca nu ma pot schimbacrying(