anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am un iubit care de fiecare dat cand o vede pe fosta prietena se emotioneaza si vb desprea ea 30 de min.Nu stiu ce sa mai fac:-(( eu il iub mult dar nu sunt sigura ca si el ma iub:-( Credeti ca ar trebui sa o termin cu el?:-((

Răspuns Câştigător
| Visecolorate a răspuns:

Pai incearca sa vorbesti cu el. Probabil ea a avut un rol important in viata lui. Nu ai de unde sa stii cum a decurs relatia lor, ce au trait impreuna, de ce s'au despartit. Spune'i ca tu il iubesti si te deranjeaza comportamentul lui. Si ca daca el inca o iubeste pe ea, mai bine incheiati aici. E cam aiurea situatia. Da' doar el te poate lamurii. De obicei e greu sa trecem peste un capitol din viata noastra. Cu siguranta si lui ii e greu. Ori incerci sa ii fi alaturi si sa il ajuti sa o uite, ori renunti. Dar vorbeste cu el mai intai. Bafta!

6 răspunsuri:
| AnGeL a răspuns:

Nu sa o terminati nu
dar cred ca ar trebui sa discuti cu el si sa ii spui ce te dearnjaza

| mgtow a răspuns:

Da el inca e iluzionat cu fosta prietena si asta inseamna ca nu tine la tine.

| Mirela_7378 a răspuns:

Explica-i cum te simti si ca tu il iubesti dar nu poti accepta sa-ti vorbeasca de ea. Daca nu inceteaza termina relatia si cu el si gata.

| dracusor a răspuns:

Pi daca nu te dreanjeaza ca el se gandeste la ea...

| BlancaFantasma a răspuns:

Eu zic sa-l lasi in pacestraight face frate, ori sta cu tine pentru ca are sentimente ori pentru ca vrea sa o uite pe fosta prietena? isi bate joc cauta in tine un refugiu si tu ii permiti asta.eu n`am fost de acord cu chestiile aste niciodata.cel mai bine ar fi sa nu-l mai bagi in seama, si daca o sa te caute poate tine macar putin la tine.insa nu ii spune ca te deranjeaza treaba cu fosta,sigur stie si eloh go on ai grija nu te lasa fraierita de un baiat care sigur profita de sentimentele tale. daca era serios,chiar daca nu te iubea,tot nu vorbea de fosta prietena.o lasa balta si incerca o relatie cu tine. deci repet:lasa`l! iti e greu stiu, n`ai zis de cat timp aveti o relatie, dar nu conteaza.ai sa gasesti un baiat care sa stea cu tine din dragoste nu din suparare si tristete.

| ignore a răspuns:

Vb cu el spune-i ca daca nu o poate uita si nu iti da loku de iubita a lui mai bine ar fi sa va despartiti.