Incearca sa comunici mai mult cu el, apropiete mai mult de el.
spune-i ca fata de tine nu are de ce sa fie timid.
daca nu te ia el de mana sau chestii de genu ia-l tu, sarutal etc si intr-un final ai sa vezi ca o sa ia si el initiativa.
sunt de acord cu @engerAshU
NU!
Sa nu incerci sa faci o asemenea prosite!
De ce? Pai, in principiu, nu vei reusi si te vei alege si cu iubitul pierdut.
Incearca doar sa'l adaprezi la modul tau de viata si incearca sa'l faci sa socializeze, dar nimic mai mult.
Crede'ma pe cuvant, stiu ce spun.
Eus unt, foarte probabil, ca si iubitul tau si la fel cineva a vrut sa ma schimbe, nu a reusit decat sa ma faca sa ma simt prost, dandu'mi seama ca nu sunt cum vrea ea si nu sunt la standardele ei.
Si nu sunt singurul. cu siguranta si altii imi impartasesc parerea.
Asadar, nu-l schimba. Doar comunica cu el mai mult si incearca sa'l faci sa socializeze.
Sper sa ma asculti!
Si eu am fost timid dar prieteni mei imi spuneau asta tot timpu. tot timpul radeau de mine pe tema asta pana intr-o zi cand m-am enervat si m-am dus la cea ai tare tipa din parca. imi tremurau picioarele. dar am inceput sa vb cu ea o pipaiam o cupeam, chestii pana peste 2 zile cand stateam cu ea. faza e ca sa ii spui sa nu mai zie asa sa incerce sa faca tot ce il taie capu. zii sa te insele cu alta fata daca nu o s-o faca nu ai nici o sansa sa bagi tupeu in el. sau mai e una. dai 100 de ceva tare si apoi merge singur de fiecare data
Daca nu il placi asa cum ii la ce te'ai combinat cu el? sunt total de acord cu engerAshU, daca vrei sa ramai singura spune'i ca vrei sa il schimbi.
Nu vreau sa il shchimb si imi place foarte mult de el doar dar vreau sa aiba mai mult tupeu.
Nu fa prostia sa vrei sa-l schimbi! Acceptăl asa cum e el!
Pentru ca sunt sigura ca nici tie nu ți-ar plăcea dacă cineva ți-ar zice sa te schimbi, mai mult te-ar rănii.
Deci doar accepta persoana lui, o sa iși facă el curaj, nu încerca sa îl faci tu curajos, ci doar cunoaște-i povestea, cum a trăit, copilărit, copleșește-l cu întrebări, atunci când sa simtă ca tu cu adevarat îl vrei pentru ce e el, atunci o sa te vrăjească, și o sa găsești în el ceea ce la un băiat rău nu vezi vreodată, și anume romantism, liniște, înțelegere, iubire, pace, probabil nu vei putea sa te dezlipești de el, timizii sunt persoanele ce le vedem noi, mai retrase, dar adevarul e ca ei evită gunoaiele ambulante decât sa aibă parte de prietenii ce-i vor rănii mai bine evita persoanele false, și sunt ei inșiși. Te asigur ca persoanele timide sunt mai curajoase și încrezătoare decât crezi tu. Desigur ca au și ele nevoie de ceva, dar au nevoie de o iubire reala, nu una falsa, nu sa ii schimbe cineva, ci sa-i accepte, sa-i iubească asa cum sunt, sa le cunoască tot trecutul, și ființa, sa-i împingă de la spate. Dar mai ales, sa ii accepte. Iți zic ca un băiat timid rar întâlnești. Zi-mi tu ce alegi într-e :
- Un băiat timid, romantic, bun și sensibil, retras ( care face asta sa evite persoanele jegoase, nu face decât sa se protejeze de cei ce-l vor rănii pe viitor, ), real, sincer, care pare ignorant dar adevarul e ca e cu ochii în patru după lume, și privește atent pe toți, și e trist de multe ori, și o arata, și are nevoie sa fie singur. decât un băiat ce zâmbește nonstop, e fals și mincinos și cauta doar o distracție.
și e tupeist?
Fata mea, ce cauți tu de fapt?
Nu cumva tu cauți acel băiat ce sa te iubească pentru totdeauna? Sau cauți băiatul acela ce sa te folosească o zi ca jucărie apoi te arunca la gunoi?
Cât de rar exista băieți cu un suflet blând și sensibil?
Dacă fetele astea retrase și sensibile sunt o raritate?
Atunci cred ca băieții timizi sunt pe cale de dispariție! Prețuiește ce ai lângă tine fato!
Nu fa greșelile fatale, mai ales greșeala asta, ca o s-o regreți toată viata!
Barbie55 întreabă:
George0197 întreabă: