Stai de vorba cu el, poartate normal, vezi cum reactioneaza.
daca te place va rade va incerca sa se poarte norlmal sau te va respinge mereu fiind emotionat cand esti in preajmi lui.nu te lasa incearca sal cuceresti. daca nu va merge spune-i ce simti si dovedestei ca esti o fata cu care se poate mandri roagal sa iesiti in parc sa mergeti la un suc ca intre prieteni si o sa vezi ca daca te place dupa un timp o intalnirile astea nu o sa mai fie ca intre prieteni.
Bafta si Succes!
Calea cea mai simpla este sa vb cu el
dar daca vrei poti pune o alta colega sau pe prietena ta cea mai buna sa vb cu el acum tu decizi darcea mai buna varianta e prima caci asa afli sigur dsi va fi cu mult mai discret decat a doua crede-ma caci am fost pusa in ambele situatii
Poi si mie imi place de unu dar nu e de la mine din cls e mai mare si de ficare data in pauza il urmarim eu cu pr mele si cand se suan il asteptam la usa mai discutam chesti de genu poate daca ai vb cu el intre patru ochi poate ai face cumva sa va combinati nu stiu cum e cu dragostea asta dar mie mi-e rusine sa i spun intre patru ochi asa ca ma tin dupa el si mai multe ca sa il atrag dar depinde cum e colegul tau succes poate gasesti alte rasp mai bune :*:*:*:*
anonim_4396 întreabă: