| andreea701 a întrebat:

am un prieten care e foarte dragut si imi face mici atentii( o bratara chieia de la jurnalul lui secret la care tine foarte mult ) dar am o problema am o colega care vrea sa ne desparta se baga in tot deauna intre mine si el ii trimite scrisori si pe mine ma enerveaza odata a scris o scrisoare in numele meu care a zis ca eu vreau ca sa ma despart. dar tot ce fac eu goleda mea se duce si ii zice la mama ei si o suna pe mama mea.crying credeti ca poate fii prietena mea ( dati-mi si voi un consiliu pentru-ca nu mai stiu ce sa fac ) " O FUNDA "

3 răspunsuri:
| Rawwrr a răspuns:

Asta nu e prietena.Hei,daca prietenul tau tine la tine nu ii v-a da atentie. Explica-i situatia[lui] si spune-i sa nu creada vorbele oamenilor si daca are vreo indoiala sa te intrebe personal.[stii cum e lumea]In legatura cu fata aia, las-o nu ii da satisfactie o sa renunte cand o sa vada ca nu are nici un efect "armele" de prost gust. Sper ca te-am ajutat.

| Marry410 a răspuns:

Vorbeste cu prietenul tau sa n-o creada ca s-ar putea sa iasa URAT, si sigur asta nu-i prietena. Vorbeste si cu mama ta ..sa numai creada tampeniile spuse de altii.Bafta:*

| Dicanul a răspuns:

Mai mult de 14 ani sigur n-ai