| PapUsHykA a întrebat:

Am un prieten care se afla momentan in italia vb pe net il iubesc enormmmmm insa careva de la mine din scoal i-a zis lui ca amun asa baiat pe nume mihai care e prietenul meu...sincer nu am altul si nici nu as putea sa am altulc ail iubesc doar pe el nu stiu asa m-am inv. ca de fiecare data vb pe skype ambii...cum as putea sa ii dovedesc ca nu am altullll el nu ma crede dar adevarul e ca eu nu am pe nimeniiiiiii altul.va rogg ajutati-ma sad

Răspuns Câştigător
| Romancutza a răspuns:

Da-mi mie te rog id-ul lui si al tau. o sa vorbesc eu cu el, dar mai inati cu tine.Crede-ma,te voi ajuta, voi face orice, si eu sunt in Italia, deja stiu cum se rezolva astfel de probleme.

6 răspunsuri:
| PapUsHykA explică:

sadajutor!sad

| Angel_4471 a răspuns:

O relatie se bazeaza pe incredere. Ar trebui sa creada ceea ce spui, explica-i ca acel Mihai este doar un amic, nimic altceva si ca nu ai putea sa il inseli vreodata happy bafta.

| Cătălina a răspuns:

Nu ai cum sa ii dovedesti nimic deoarece el nu are incredere in tine. Si daca nu are incredere nu va crede nimic din ce faci sau ii spui. Nu ai alta alternativa decat sa-l astepti sa se intoarca din Italia si sa vada singur ca nu s-a inselat in privinta ta.

| PapUsHykA explică:

Popac32@yahoo.com +--->>>mess
cristinutza263-----skype

| chandnisharma a răspuns:

Poate nu i-a zis nimeni nimic si vrea decat motiv sa te paraseasca sad

| PapUsHykA explică:

De ce ar face asta? sa caute asa motive ca sa ma paraseasca l-am intrebatdaca totul ce a fost a fost o gluma si mi-a zis ca nu adica el chiar m-a iubit