| Biasweetlips a întrebat:

Buna TPU :* Am un prieten de o luna si o zi. dar totusi numai eu ii dau mesaje cu ce facii? el cand zice ca imi da, nu imi mai da... daca euu nu ii dau mesaj nici el nu imi da.si daca il intreb : de ce nu mi-ai dat mesaj? imi raspunde si imi zice : pai tu de ce nu ai dat niciun semn? spuneti'mi ce sa fac.nu imi place cand face asa am impresia ca nu ii pasa. si el mi-a zis ca tine la mine.thinking Dati'mi un sfat.nu vreau nici sa il pierd prin indiferenta mea.:* dau funda :*

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-i mai da mesaje deloc.
Si asteapta.
Cand o sa te intreba de ce nu ai trimis mesaj,raspunde-i exact ca el"pai tu de ce nu ai dat nici un semn?"
Totul e sa rezisti si sa nu-i dai mesaje si sa poti astepta sa te intrebe.
Daca nu intreaba,continua sa nu-i trimiti mesaje,inseamna ca forma asta de comunicare nu ii place.
Si nu fa dintr-un mesaj pe telefonul mobil scala pe care masori cat de mult tine la tine si nici nu trai pentru un mesaj care nu vrea sa vina!
Cand va vedeti,fii atat de vesela,atat de afectuoasa, atat de dulce si iubitoare ca sa-l faci abia sa astepte sa te revada!
Telefonul, cu mesajele lui e o greseala.Mai bine l-ai suna, daca tot te arde, macar va si auziti!

| xCarolina a răspuns:

Pai la ce folos sa iti spuna ca tine la tine, daca nu o poate arata? Vorbeste cu el si spune-i exact ce te deranjeaza. Poate e pur si simplu genul care nu prea isi da interesul in relatii, poate e ocupat, poate nu e suficient de mult interesat. Daca vezi ca nu intervine nici o imbunatatire, ar fi mai bine sa inchei relatie.Nu mi se pare sa aiba nici un sens a fi legata de un iubit care se asteapta mereu cautat.

| AdelixA a răspuns:

Se pare ca tu esti cel ce,, poarta pantalonii in relatie,, Nu- mai da mesaje o bucata buna de timp pe putin o saptamana.Sau daca te intreaba de ce nu l-ai mai sunat baga scuze penibile...Gen imi fac penichiura, ma spal pe dinti ...Gasesti tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cumva te foloseste ca pe o piesa de rezerva,pentru a speria pe altcineva? Lasa-l,daca intr-adevar, tine la tine, in mod sigur te va cauta.Altfel,e ca si cind ai cersi.Mult noroc.