Fata :*. prin situatia asta am trecut si eu.cu pr meu la inceput.
Deci eram la scoala si ma prefaceam asa ca sunt abatuta suparata...
N`am chef de nimic. si a venit imediat la mine si m`a intrebat :ce`ai iubita? de ce esti asa suparata.si i-am zis ca mno n`am nimic dar parca nu facem nimic in relatia asta. si el a zis cum nimic si dupa aia ne-am mozolit.am trecut si peste sarut si peste pupat pe obraz si de toate . asta e un caz particular.pentru ca baiathul cu care sunt eu e mai tupeist. tu nu stiu cand il vezi pupa`l macar pe obraz sau zii asa.i`al separat si zii : tu crezi ca relatia noastra e buna? si el o sa-ti raspunda cu da sau nu. si zii nu vrei sa facem si noi ceva mai special. si daca e sa zica da il saruti. asta daca vrei tu si esti mai indrazneatsa daca nu asteapta sa faca el primul pas iubitha :* ca tu esti fata si trebuie sa vezi din partea lui apropiere :*. sper ca te-am ajutat qumva :* ai grija de tine si bafta cu sarutatu
Hei, eu zic sa astepti pana o sa iti doresti cu adevarat sa faci asta, atunci va fi foarte simplu, te vei lasa dusa de val si va fi super. Nu strica momentul si nu te grabi, aveti destul timp. Sau...asteapta sa faca el primul pas
Eu una zyc sa te apropyy usor de el sa yy puy maynyle usor pe umery ca syh cum lay lua yn brate yntorcy kpul yn asa fel ynkt sa nu venyty nas yn nas te paropyy usor syh yl saruty! mult succes:*
Stii? Nu cred ca ar fi dragut sa ii zici ceva, mai ales ceva gen :"de ce nu ne sarutam?". Ar fi aiurea, si ciudat de asemenea
Totusi, pacat ca nu face el primul pas in legatura cu asta. Era mult mai frumos asa
Mai ai putina rabdare, poate nu se simte in largul lui, poate are ceva in minte care il opreste, sau, pur si simplu, nu e pregatit
Oricum, ai avea mai multe alternative
Daca iesiti afara aproape in fiecare zi, unde va duceti? Mergeti undeva intr-un loc mai retras, unde sa fiti doar voi doi, ai sanse de reusita Nu-l stresa si nu il obliga oricum, tot se va intampla odata si-odata
Mult succes .
Eehm stai asa, adica tu esti fata si nu stii cum sa il faci sa il saruti, poartete si tu mai "botoasa", si prefate un pic ca te plictiseste, apoi o sa se straduiasca mai tare sa te aiba chiar daca sunteti deja impreuna si o sa gaseasca locul ( si curajul ) sa te sarute, doar nu incerca tu asta ca il sperii crede-ma
Ar trebui sa il saruti si sa il iei in brate, de mana sper ca te-am ajutat:*