Pai asteapta de la el. daca vezi ca nu face nimic.chiar nu pierzi nimic daca il saruti.lasa frica, rusinea si tot.si saruta l! poate ai de castigat :*:*
Simplu, prima data il saruti aproape de gura, apoi daca nu zice nimic il saruti pe gura si gata ii spui sa se linisteasca, doar ca nu stiu cati ani aveti.
Zii ca vrei sa i faci o surpriza, si ca trebuie sa inchida ochii, dupa ce el inchide ochii ii furi un sarut, e ft simplu si da rezultate bune. fundita?
Buna! Pai apropie-te si tu mai mult de el...si fa-ti curaj si pupa-l tu daca vz ca el n-o face
1. Da-te pe langa el.
2. Spune-i in gluma, ca ai aflat de la cineva, ca ii place de tine. Daca spune ca este asa, ai reusit. Daca nu, revii la pasul 1.
Daca sunteti impreuna chestia asta este un lucru normal intr.o relatie. bine acum depinde si de varsta ...saruta.l pur si simplu, nu ar avea ce sa spuna din moment ce sunteti impreuna. odata ce pui aceasta intrebare cred ca esti la primul sarut... oricum lucrurile vin de la sine apoi.:d
De regula e ok dupa ce va intalniti si inainte sa va despartiti sa incerci sa te apropii de buzele lui sa vezi daca si el se apropie de ale tale daca nu inseamna ca nu vrea sa te sarute sau ii e teama, depinde dar nu cred ca nu se va apropia