| Rlove1D a întrebat:

Am un prieten foarte bun, ne cunoastem de multi ani iar acum am aflat de la mama lui faptul ca el este indragostit de mine. Dar de cate ori trec pe strada nu ma saluta, nici nu se uita la mine. Parca nu as exista. Stiu sigur ca ii place de mine pentru ca mereu mai demult ma lua de mana sau facea alte chestii in preajma mea. Nu inteleg. De exemplu ieri: Am trecut pe langa el si mama lui, iar el nici nu s-a uitat la mine. Si nu am aflat de mult timp ca este indragostit de mine. Acum cateva zile. Ce trebuie sa fac ca sa vorbeasca cu mine iarasi? Dau funda:*

Răspuns Câştigător
| b0ssu a răspuns:

Poate stie ca ai afltat si noi baietii suntem mai.....nush cum sa spun... poate e timid. vorbeste cu el despre relatia voastra.

2 răspunsuri:
| Metaxa24 a răspuns:

Ideea e ca nu te baga in seama pentru. Ca probabil ca ii e rusine sa nu spuna ceva gresit si sa nu te indeparteze!
Daca si tu ai vrea o relatie cu el incearca sa discuti asta cu el.
Incearca sa faci cat mai multe lucruri impreuna cu el si incet incet sa construiti o relatie!

| NimeniCuNume a răspuns:

Hey iti raspund din experienta ma aflu in aceeasi situatie, nu o salut nici macar nu ma uit la ea pentru ca mi-am dat seama ca nu am nici o sansa la ea.Ea fiind foarte frumoasa normal ca e curtata de multi baieti mult mai draguti decat mine asa ca am ajuns la concluzia ca nu am nici o sansa la ea.Desigur asta e motivul meu el poate are alt motiv...multa bafta*