Buunaa!:*
Pai,asculta-ti inima,si gandeste-te clar daca te iubeste sau nu, si mai ales : esti pregatita sigur?
Adica trebuie sa iti asumi niste responsabilitati:
-Te gandesti ca nu vei mai fii virgina
-Parintii nu trebuie sa afle
-Poate o sa iti para rau, daca nu ai incredere deplina in prietenul tau (am zis poate)
-Protejarea ta
-Varsta
Ai grijaaa:*:*
Esti cam flusturatica la varsta asta, dar fa-o cu el decat cu vreun boschetar.
Pai urmeaza-ti inima, daca il doresti cu adevarat atunci fa`o daca nu atunci nu, dar gandeste`te bine daca esti pregatita
La ce spui tu acolo e clar ca nu esti pregatita...Si nici varsta nu te recomanda! Gandeste-te de 10 ori inainte sa faci un lucru, pune in balanta si bune si rele si tu vei trage concluzia! Daca mergeti pe premiza ca o relatie nu poate "trai" fara sex, gresiti. Sau cel putin tu! Intreaba-ti parinti in primul rand mama. Tu cu ea ar trebui sa te sfatuiesti cel mai probabil! Dar oricum, sfatul meu: nu o fa de acum.fa-uo cand iti poti asuma responsabilitatea pentru cea ce faci!
Nu pot sa nu remarc ca majoritatea fetelor ti-au zis sa o faci iar baieti ti-au spus sa mai astepti.eu zic sa te gandesti bine la cea ce vei face si cred ca nu esti pregatita sa-ti incepi viata sexuala asa ca mai gandeste-te sau razgandesta-te odata. daca tine intr-adevar la tine e dispus sa te astepte.
Daca vrei sa o faci, fa-o dar fa-o protejat pentru ca altfel vei putea ramane insarcinata cu el, si nu cred ca-ti doresti asta.
Nu ma pot sfatui cu mama pentru ca are niste probleme, cei care mi au sppus sa mi urmez inima, inima asa imi zice, ca el e potrivit pentru asta, si normal ca avem grija, si chiar ma simt pregatita. va multumesc tuturor pentru sfaturi:*
Asculta-ti inima! Daca esti pregatita ar trebui sa fie usor.Si nu uita de protectie!
Daca tu crezi ca te vei simti mai bine, fa-o. dar eu zic sa mai astepti putin.
Este o varsta destul de potrivita.
Daca tu vrei sa faci fa.o!
Dar protejaza.te ca sa nu apara vreo surpriza neplacuta !
Ai grija de tine! Te.am pupat
Eu zic sa te gandesti bine inainte ...si nu stiu.el mai are experienta? daca sunteti amandoi virgini cred ca e cam nasol ca trebuie sa fie atent cu tine si sa stie.