| lacra1998 a întrebat:

Buna TPU ..am un prieten(iubit) cu care nu am mai vb de ceva vreme pana intr-o zi cand am vb pe mess si am reinceput sa vorbim aveam o poza la avatar cu mine un baiat si o prietena si el mi-a spus sa schimb poza de la status eu ia-m scris ca poza aia imi place mie si nu o schimb atuncea am inceput sa ne certam el a zis ca ce mi-e imi place de baiatul din poza ...prosti din astea se-a cerut scuze ca m-a deranjat si a zis ca a fost un prost ca a vrut sa ne mai acordam inca o sansa si a iesit de pe mess de revelion mi-a trimis un mesaj in care imi ura un an nou si la final ca ma iubeste ...la-m apelat azi pe mess si mi-a zis ca are treaba ..eu vreau sa ii spun ca si eu il iubesc si ca imi cer scuze dar nu stiu ce sa fac ..imi este putina rusine sa il apelez. CEVA SFATURI?

Răspuns Câştigător
| Eolande a răspuns:

Parerea mea este, ca desi poate iti este greu, nu ar merita inca o sansa, daca ar fi vrut ceva serios cu tine, te-ar fi apelat el deja, sau ar fi incercat sa te caute. Poate ca avea treaba, dar atunci cand vrei ceva cu adevarat intotdeauna ai timp. Nu il lasa sa te trateze ca pe o optiune. Tu meriti mai mult de atat, plus ca motivele pentru care v-ati despartit prima oara nu vor disparea.

6 răspunsuri:
| SerafimHD a răspuns:

Daca e atat de important pentru tine impacati-va sau vezi-ti de drum!

| lolylolypops a răspuns:

Asteapta sa te sune el si apoi!

| ThePunkGuy34 a răspuns:

Rusinee? Atunci poti sa te desparti de el daca ti-e rusine.Intr-o relatie nu e voie sa-ti fie rusine.

| bengalezu a răspuns:

Rusine zici? aici suna mai degraba a orgoliu. daca vrei sa nu il pierzi suna-l ce mai astepti ca nai ce pierde

| Saphir100 a răspuns:

Eu zic sa iti iei inima in dinti si sa-l suni, sa incerci sa indrepti lucrurile daca chiar il iubesti! Altadat ar putea fi prea tarziu!

| Cristinutza18 a răspuns:

Poti sa ii scrii pe mess sau intr-un mesaj ca esti putin timida dar ai vrea sa ii spui ca il iubesti si ca vrei sa fii din nou cu el si vezi ce iti raspunde funda?