anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un vecin mai mare decat mine cu cativa ani si mi-a cam picat cu tronc.Nu prea comunicam unul cu altul, dar din cand in cand face niste gesturi care denota ca nu-i sunt indiferenta, iar alteori abia ma saluta.Sincer m-am saturat de toata chestia asta si m-am gandit sa-i spun ca imi place de el ...pana la urma ce se poate intampla? sa rada una buna si atat.Toti prietenii imi zic ca as fi proasta daca i-as spune si sa mai astept poate face el ceva pasi (da la cat ii de timid nu prea cred).
Va rog dati-mi ceva sfaturi cum sa actionez!happy
P. S. Nu zic ca dau fundita doar pentru a avea o groaza de raspunsuri nefolositoarehappy.
Have a good day!

5 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Inteleg ca il placi si aceasta asteptare te chinuie ingrozitor dar poti sa faci si u ceva :-)
Incearca sa te imprietenesti cu el... doar ca amici si doar asa incetu cu incetu se poate intampla ceva :-d
daca ii zici acum asa direct... posibil sa il faci sa te ignore si mai mult.in primul rand pentru ca nu te cunoaste :-d

| simona_3709 a răspuns:

Si raspunsul meu e acelasi mai asteapta.
De ce sa fi pusa intr-o ipostaza proasta?
De ce sa te umilesti in fata lui si sa-i spui :" stii,eu te cam plac" si el posibil sa-ti raspunda:" stii eu nu prea."
Ce se poate intampla? Nimic rau pentru el.
Dupa o astfel de intamplare poti fi dezamagita sau poti ramane chiar cu conceptii proaste despre tine, despre ei, despre tot.
Sfatul meu ar fi sa mai astepti o perioada de timp pana cand el actioneaza.In cazul in care nu actioneaza nu dispera, lasa timpul sa treaca si sa nu fi niciodata dezamagita.
Daca te place asa cum crezi tu iti va spune intr-o zi.
Sper ca te-am putut ajuta, cu toate ca stiu ca raspunsurile noastre sunt foarte putin folositoare. Sper sa gandesti mai mult cu mintea decat cu inima in situatia de fata.
Numa`bine :*

| SarahRihanna a răspuns:

Cati ani ai tu, cati ani are el?

| nycole a răspuns:

Buna T! Poti sa nu ii spui direct ca iti place de el. Invita-l la o iesire in parc, vorbiti, cunoasteti-va mai bine. Daca te refuza inseamna ca nu ii place de tine.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@SarahRihanna: eu am 16 si el 19 big grin