SI 98' este anul cand te-ai nascut? Nu ai un examen, teste sau simulari de dat?
Vezi ca dragostea de adolescenti este efemera,daca nu stiai. MAi bine pune mana si invata matematica, fizica, romana si dupa ce consideri c-ai luat bacalaureatul cu o medie buna, atunci ai timp sa-ti gasesti NU UNUL, ci o suta de prieteni.
BIne-ar fi dac-ai aplica ce ti-am scris aici, dar ma indoiesc, iar el ca un ''iubit'' de-al tau, ar trebui sa stie ca esti in perioada examenului si-ar trebui sa te sustina, sau de ce nu sa te ajute?
O zi buna!
Trebuie sa constientizezi ca un om se poate schimba destul de mult in 4 luni. Normal, inca mai ti la el insa din pacate, se pare ca nu mai este ca la inceput. Da, te inteleg, iti doresti sa fie ca la inceput, iti este dor de acele momente insa...fii sincera cu tine, lasa putin sentimentele deoparte si raspunde-ti la intrebarea asta : "Mai este la fel ca acum 4 luni? Este acelasi tip care m-a facut sa ma indragostesc de el?"
Eu unul zic ca nu. Evident ca doare asta, stiu, si eu am trecut prin asta numai ca intr-o astfel de situatie singura solutie este sa ai o discutie cu el pe tema asta.
Spune-i ca simti ca relatia voastra a luat o intorsatura neasteptata si ca nu mai simti reciprocitate din partea lui.
Daca el nu vrea sa auda de asa ceva, pai atunci imi pare rau sa iti zic, dar nu prea mai are rost relatia asta.
Stiu ca suna greu si dureros, insa realizeaza ca el s-a schimbat si ca nu mai e ca la inceput, din pacate.
Cum am zis mai sus, nu mai este ca la inceput si din moment ce s-a schimbat, nici nu mai prea are cum sa fie.
Acum te intreb pe tine, se merita sa plangi pentru cineva care nu iti mai ofera reciprocitate in sentimente? Eu zic ca nu.
Nu te desparti cu el, vorbeste cu el despre ce ti-am zis mai sus si vezi la ce concluzie ajungi. Daca il simti ca nu mai vrea sa se implice, asta e, va despartiti. Totusi, poti sa ai surpriza placuta ca el sa te asculte si relatia sa ia o intorsatura spre bine, sa existe din nou acele sentimente, sa fie ca la inceput.
Sper ca te-am putut ajuta, o seara faina!
Pai....In primul rand de obicei baietii nu pun suflet intr-o relatie doar daca sunt baieti mai sensibili si mai dragastosi.Tu daca il iubesti mult nu ar trebuie sa faci cum ai zis tu :sa nu mai pui suflet in relatie.Nu este bine nu incerca sa platesti cu aceeasi moneda:Razbunarea e arma prostului.Incearca sa vorbesti cu el, si sa il intrebi daca el mai tine la tine.Dca zice ca nu stie eu zic sa va despartiti pentru ca nu o sa mearga bine asa.Adica este parerea mea, tu faci cum iti spune inima. Sper ca te-am ajutat, scumpo! Te pup! Funda?