Eh, nu ai precizat durata relatiei. Daca ar fi gen 10 ani, probabil nu as lasa-o singura, dar daca vorbim de 3-4-5 ani, as pleca in secunda a 2-a, dar asa sunt eu, am trasatura asta de a-mi baga pla imediat in tot, trebuie sa existe si oameni ca mine, ca voi sa va vedeti cat de iubitori sunteti.
Hei.Stii...teoria o stim toti, suntem impreuna la bine si rau. Practica de multe ori demonstreaza altceva. Acum cam tot ce se strica, se arunca nu se mai repara. Sincer, eu nu pot sa dau un raspuns concret pentru ca nu am trecut prin asta ca sa inteleg ce se intampla exact si nici nu imi pot imagina o astfel de situatie...dar cred ca m-ar destabiliza un pic, dar nu suficient incat sa renunt.
Nu poți oferi un răspuns autentic la o asemenea întrebare. Până nu trăiești situația ai vorbi aiurea. Cu siguranță ceva se schimbă, nu mai poate fi vorba de aceeași relație, afectează toate persoanele implicate afectiv. Depinde mult și de context, de provocările vârstei.
Sunt mulți care ar spune că nu s-ar încumeta să trăiască așa ceva și totuși vor fi alături de partener dacă va păți așa o tragedie.
Și sunt iar mulți cei care s-ar bate în piept că așa de iubitori sunt și vor da bir cu fugiții la prima problemă mai serioasă.
Eu unul știu că aș încerca, dar mi se pare o chestie sisifică. Realist vorbind la un moment dat obosești, te saturi. În cel mai bun caz te poți aventura prin alte brațe sau așternuturi pentru a putea avea puterea de a continua să ai grijă de celălalt. Sau pur și simplu ai momentele alea de miserupism când pleci de acasă și îl lași să zacă acolo, pentru că ai nevoie să trăiești și tu.
Viata merge inainte. Daca intr-adevar iubesti ceva lasa-l sa zboare... Cam pe principiul acesta gandesc persoanele intr-o relatie cand au ceva problem fizice.
Nu ai cum sa iti dai seama asa doar daca presupui.
Multi ar spune acum pfff niciodata, as fi alaturi de ea/el dar nu ai de unde sa stii sigur.Eu una daca as suferi doamne fereste un accident nu as da ocazia partenerului sa se chinuie langa mine as renunta eu la el pentru al lasa sa fie fericit si sa isi faca viata ca nu este nimeni obligat sa ma slugareasca pe mine toata viata.
Eu nu stiu cum as proceda daca persoana de langa mine ar pati ceva.