Da,de placut te place,daca doar asta te intereseaza,dar te place ca pe un premiu cu care e poate mandri in fata lumii.
E proaspat iesit dintr-o relatie si,din ce ne povestesti aici,are ciudateniile lui,explicabile intr-un fel.
Nu ti-as fi raspuns,dar intrebarea ta de aici,asa cum ai pus-o,contine declaratia ta clara ca te-ai indragostit de el si ti-ai pus multe sperante in el,ca sa fii fericita.
Si sfatul meu este sa fii putin mai realista.
Nu ca n-ar fi posibila o relatie,dar asa cum stau lucrurile acum, tu vei suferi mult.
El se va distra efectiv, incercand sa uite vechea lui relatie.
Si n-ar fi drept pentru tine.
Intelegi?
E dreptul tau sa fii iubita asa cum meriti, de un baiat care sa-ti poata aprecia toate calitatile si care sa se simta extraordinar de norocos ca te-a intalnit, poate cel mai norocos din lume!
În cluburi e puţin probabil să obţii de la cineva un plăcut real, bazat pe calităţile tale morale...
Îi place cum arăţi şi cam atât. Nu e interesat de persoana ta din alte puncte de vedere, după cum vezi.
Ignoră-l...
Inafra de ''bani gata si de maisna'' nimic altceva esti pe interes sa moara cipilan)
Nu,nu sunt pe interes. Am subliniat ca e de bani gata pentru ca eu nu sunt daca nu ma poti ajuta cu un sfat, stai in banca ta si nu iti arata prostia
Pai dupa cate am inceles la-i cunoscut in club era beatDupa parea mea cam slabe sane sa te placa sau sa aiba o relatie cu tineDupa parerea mea la bautura toti se gandesc sa combine pe una si sa ajunga la niho niho si dupa aceea liber dar pentru ca tu nu te-ai lasat a reununtat la tine isi va cauta alta Asta cred eu depre combinatile la betie)Sunt baiat am 19 aniSi eu cam asa procedez'_Lovitu din gresal este un pretest sa se bage cu tine in seama.Bafta!
Si crezi tu ca dupa o relatie de 5 ani, il intereseaza pe el de alta?)Te inseli. Dupa 5 ani, vrei doar sa faci gelos/geloasa, persoana cu care ai fost.Nu-ti arde de altcineva.Doar pentru amuzament sau uitare.Nu prea cred ca ai sanse, el inca se gandeste la fosta si cine stie, poate se vor impaca.
De placut, clar te place, dar ii e rusine cu tine intr-un fel (se cunoaste ca e băiat de bani gata) daca era un tip normal cu inima putin mai calda, probabil nu intrerupea orice legatura cu tine doar pentru că lumea nu voia sa stie ca sunteti prieteni. Părerea mea este ca ar trebui sa nu-l mai bagi in seama(daca poti bineînțeles) pentru ca, chiar daca tine vreun pic la tine, te asigur ca telatia nu o sa mearga, iar apoi cel mai probabil vei suferi mai mult (asta daca veti ajunge intr-o relație pentru ca la cum l-ai descris pare interesat doar de el însuși si de propria imagine). In fine eu cred ca nu ar trebui sa te incurci cu el si sa încerci sa il uiti pe cat posibil, pentru ca oricum odata si odata o sa te raneasca si daca pui suflet, o sa doară si mai tare.
Doamne, adolescentii astia
De placut te place, dar nu emotional ci fizic, posibil ca de gand numai este intr-o relatie se simte putin sigur si simte nevoia sa aiba pe cineva, adica mai pe scurt vrea ca o fata frumoasa sa-i tina de urat.
Parerea mea cauta pe cineva pe care sa-l poti iubi si care sa te iubeasca.
Daca vrei o relatie de durata nu-ti recomand. tipii "de bani gata" isi iau ce femei vor si cate vor. sa nu te crezi cea mai buna din lumea asta deoarece nu exista
Va multumesc din suflet tuturor pentru ca m-ati ajutat. Am hotarat sa-l uit si sa-mi vad de viata mea pentru ca riscam sa ma indragostesc si nu ar fi fost in regula pentru mine.
beausingurlamasamea întreabă: