| mykydutza001 a întrebat:

Buna TPU.Am vorbit acum patru zile pe net cu un baiat si cum eu nu aveam prieten si nici el nu avea prietena am stabilit sa ne vedem. Din poze parea destul de ok.Toate bune si frumoase pana ne-am intalnit.
La fizic era dragut, totul era bine pana aici.Am stat putin de vorba dupa care m-am intrebat daca eu imi doresc o relatie serioasa cu el si am raspunsbig grina! Si fara nici o jena imi propune baiatul sa mergem la el sa facem sex pentru ca asa se consolideaza o relatie si ca imi garanteaza el 7 luni langa el, se jura el pe frate`su care cica a murit. Aberatiistraight faceam ramas muta.Nu am acceptat lucrul asta si am plecat! next! a doua zi m-am intalnit cu un alt baiat tot de pe net.Am stat cu el 5 ore in parc si in ultimele 10 min m-a sarutat. A fost frumos dar am vazut ca nu isi dadea interesul, adica nu vroia nimic serios.Next! o alta zi o alta intalnire si tot asa si sper sa nu mai dureze mult pentru ca deja m-am saturatsadnu cred ca imi doresc imposibilulstraight facevreau un baiat care sa ma iubeasca, sa ma respecte si sa ma inteleaga. M-am saturat sa caut, sa astept, sa alerg, sa-mi dorescstraight facestiu ca exista si sufletul meu pereche undeva, dar intrebarea e unde? cat trebuie sa-l mai astept? o sa-l gasesc vreodata?

Răspuns Câştigător
| buburuza2 a răspuns:

Uite un pont happy totii baietii de pe net fac astta ca sa potii gasi un baiat iubitor trebuie sa il cunostii de undeva happy din scoala de la o prietena etc. sau sa faci cunostinta cu el personal happy asa potii sa iti dai seama cat de omm poate fii sau idiot (in alte cazuri ) icearca sa faci cunostinta cu baieti care nu is de pe NET! sper ca te-am ajutat || funditta?:O3

12 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Incearca sa nu il mai cauti si apucate de hoby-ul tau se spune ca daca cauti persoana iubita nu apare, cand nu te astept iatunci apare (eu nu stiu si eu astept dar nu apare fatalaughing )

| lplostonyou a răspuns:

Stiu cum e si eu sunt in aceeasi situatie acumsadsperanta moare ultima

| valThina a răspuns:

Nu stiu de ce te ingrijorezi atat de tare ca nu ai gasit pana acum omul potrivit.atata timp cat nu ai peste 40 de ani nu t mai ingrijora.o sa apara in cele mai neasteptate momente.
primul chiar a fost nesimtit

| cosmin21 a răspuns:

Cati ani ai draguta si de unde esti?

| cosmin21 a răspuns:

Si de unde esti? graba asta...

| BuBuRuZzZa_1967 a răspuns:

Da o sa il gasesti la locul si momentul potrivit

| mykydutza001 explică:

Cosmin21:19 dar deja ma simt batranalaughing

| Lavynya95 a răspuns:

Toate la timpul lor!
Daca e scris pentru tine sa il gasesti,il vei gasit, si daca ii din america sau germania!
Dar daca vei continua sa ii cauti pe net, poti sa fi foarte sigura ca nu te va iubi si respecta!winking
Tu tot ce trebuie sa faci.e sa astepti.el singur iti v'a iesi in cale!

| criss_2781 a răspuns:

O sa il gasesti cand te asteptzi mai putin... poate ca e chiar langa tine dar nu vezi

| wyxxie a răspuns:

Faza aia cu primul e chiar penibilastraight face.cum sa ii spui asta unei fete?!? unii sunt asa nesimtiti

| Andreea97_9156 a răspuns:

Am patit-o si eu cu unul. Dar eu nu ma mai sarutasem deloc. A fost cel mai naspa sarut straight face Nu mai stiam cum sa ma desprat de el, dar, am inventat eu niste motive si am scapat de le. Dupa 8 ani de la acest incident am o relatie frumoasa care e in a 9a luna. Iti vei gasi si tu ''omul potrivit''winking

| uculetzu a răspuns:

Dap,are dreptate valentina, frate distreaza-te viata e scurtahappysunt bagat intr-o relatie de 6 ani si e foarte plictisitor, sunt de **** relatiile lungi, ITI ZIC YO.