| ApaMineralaPlata a întrebat:

Am vorbit cu prietenul meu pe mess el mi-a scris, ca ce fac si chestii? Si i-am spus ca vreau sa stam de vorba happy, sa lamurim si sa ne intelegem cumva ca nu e bine pentru nici unul dintre noi doi cearta asta, si i-am spus sa ne vedem azi, el mi-a spus ca nu are timp ca are ceva treaba de rezolvat, si mi-a zis ca daca e ceva sa-i spun prin mess, eu i-am spus ca nu e o chestie de discutat pe mess si vreau sa o lamurim fata-n fata, el mi-a zis ca dc? ca sa-i spun ca cat de mult il urasc, si ca nu vreau sa-l mai vad niciodata, eu i-am spus ca nu de asta vreau sa ma vad cu el. El m-a intrebat daca pot maine i-am spus nu deoarece is cu scoala si nu cred, dar daca o sa am timp o sa-l sun, mi-a spus ca nu mai are timp nici pentru el :-s, el weekendu acesta pleaca la tara, nu stiu ce sa fac am facut tot posibilu, poate ar trebui sa-l inteleg ca are treaba dar nu stiu sad, simt ca il pierd! straight face Voi ce parere aveti, cum ati proceda in cazul meu?

6 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

Daca vrei neaparat sa vorbesti cu el, eu zic sa astepti pana cand puteti amandoi sa va intalniti si sa lamuriti situatia. Sa ai rabdare e cel mai bun sfat pe care ti l-as putea da.

| tuGatita a răspuns:

Chiar daca aici te-au sfatuit ca mess-ul te ajuta, iti zic ca eu de cate ori vorbesc cu iubitul meu pe mess de atatea ori ne certam sau ne enervam..nu stiu asa e la noi. depinde de el, poate nu vrea sa auda acum explicatii. Unii au nevoie de mai mult timp sa se decida ce vor. Asteapta pana cand puteti sa va intalniti si sa vorbiti in liniste. nu il toca la cap. pana atunci tineti legatura, vorbiti si voi asa ca sa stiti unul de celalalt. Intelege-l poate chiar e ocupat! sau o fi un motiv sa nu te vada acum, poate are nevoie de cateva zile. Am ceva experienta, am trecut si eu prin mai multe si am invatat din toate!

| diavolitadulce a răspuns:

Am fost si eu in situatia asta. mess-ul chiar te ajuta sa scapi de cateva dintre emotii. adica daca tu ai emotii si pe mess gandeste-te cum ar fi fata in fata. mult mai rau. nu il vei pierde. chiar daca baietii nu par genul asta le plac mesajele siropoase. li se par drgute dar ai si tu grija sa nu exagerezi. foloseste cuvinte discrete dar care sa ii ajunga la inima. daca va impacati va asigur ca veti mai apropiati decat inainte. bafta! funda?

| Mihaii24 a răspuns:

Vai...dar mess-ul ce are? straight face Ba chiar poti sa iti spui sentimentele fara nici un fel de tensiune...esti mult mai chill cand vorbesti de la indepartare. Fii sincera cu inima ta. BAFTA!

| Rake a răspuns:

Fii mai rabdatoare si mai intelegatoare...baiatul pare terorizat de tine

| yesboss a răspuns:

Esti chiar atat de naiva incat sa nu iti dai seama ca te evita? eu zic sa nu iti mai faci atatea griji, si sa-l ignori