| heiii a întrebat:

am vorbit pe mess acum ceva timp cu un baiat care mi a fost cel mai bun prieten acum 3 ani. am facut cv rau. m am prefacut ca sunt altcineva si ca sunt atrasa de el.pana la urma mi s a inmuiat inima, i am spus cine sunt si unde am locuit. el a spus ca nu isi aduce aminte de mine si mi se pare imposibil.varamea care era langa mine cand am vorbit cu el spune la fel. l am mintit pentru ca ne am certat ff rau ultima data cand am vorbit..si imi era teama sa nu vrea sa vorbim.eu voiam sa stiu mai multe depre el..cum este viata lui.voi ce spuneti/? de ce a reactionat asa?

8 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Ai fost nesimtita. Ca te-ai prefacut ca esti altcineva sa zic sa inteleg, dar de ce te-ai prefacut si ca esti atrasa de el? A reactionat asa pentru ca si-a dat seama ce fel de persoana esti, si nu vrea sa mai auda de tine

| heiii explică (pentru Purec):

Pentru ca daca ziceam ca sunt baiat nu ar fi vorbit cu mine, dar cu o fata care este atrasa de el, da. am fost nesimtita, recunosc.lucrurile astea nu prea imi stau in fire, de aia i am spus cine sunt.am facut o greseala.candva mi o voi repara. sper doar sa nu fie prea tarziu...

| Purec a răspuns (pentru heiii):

Este prea tarziu. Ce mai vrei de la el daca tu l-ai mintit? Faptul ca ai recunoscut nu schimba cu nimic lucrurile. E absolut normala reactia lui. Orice baiat care se respecta nu ar mai vrea sa auda de tine. Sorry

| DAC a răspuns (pentru Purec):

Are dreptate, si oricat ai incerca sa negi asta, asa este, asculta-l pe Purec21!
happy

| MasterYoda a răspuns:

Pentru ca minti?

| roxyflory a răspuns:

Pentru ca iai inselat sentimente prefacandu-te in altcineva probabil din aceasta cauzahappy

| heiii explică (pentru roxyflory):

Nu stiu, nu mi se pare un motiv intemeiat.eu cred ca ar fi altceva, dar nu stiu ce anume.

| roxyflory a răspuns (pentru heiii):

Nu stiu eu mi-am zis parerea