| DolceKiss a întrebat:

Am13 ani si se pare ca m-am îndrăgostit...Mi-a mai plăcut de alții băieți dar de data asta este un pic altfel...pe băiatul de care imi place l-am cunoscut la o meditatie.Cand vorbesc cu el port si simplu simt ca ceva cald mă invaluieste si cand mă gândesc la el parca prind putere.Sa-i marturisesc oare ca-l plac? As vrea sa o fac mult de tot dar pe de o parte mi-e frica sa nu ii devin antipatica si sa spuna ca nu simte nimic pentru mine.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Iwan a răspuns:

Spune-i adevaru' chiar daca nu mereu, raspunsurile la care ne gandim nu sunt aceleasi cu cele pe care la aflam. Daca nu te place, iti spune. O persoana nu pote fi cu cineva de care nu ii place. Tot ce conteaza este sa fie sincer cu tine.

5 răspunsuri:
| AnaisC a răspuns:

Porti si simplu? Asta e grav...

| neutrino a răspuns:

Faptul ca il placi e ceva frumos pentru tine. Asta nu inseamna ca si tu ii placi lui. Da tarcoale pe langa el si vei afla.

| k1d0 a răspuns:

Spune-i ca iti place de el si vezi cum reactioneaza. Daca ai noroc s-ar putea sa te placa. Bafta

| ToniBoai a răspuns:

Este o vorba " Nu risti, nu castigi ". Nu tine sentimentele in tine, te vei distruge singura.

| cristynacris a răspuns:

Eu as zice sa ii spui ia-ti inima in dinti daca il placi si mie mi s-a intamplat apropo am 12 ani