FII tu insati! Nu incerca sa te schimbi doar pentru el! Daca el te va place vei afla, nu-ti face griji.Trebuie sa te placa asa cum esti!
Iti dau eu un sfat mai bun! Asa e trebuie sa il intrebi daca te place sau nu, dar in legatura cu frica de a te verea cu el.Du-te cu capul sus nu are ce sa iti faca...Nu risti nimic si nu vei pati nimic daca te vede. Sper ca te-am ajutat
Ei bine ...eu cred ca ar trebui sa-l intrebi direct daca ii place de tine sau te vede ca o amica... s-ar putea sa regreti mai tarziu daca nu il intrebi (chiar daca poate te refuza, macar ai incercat )
NU TE DA BATUTA!
Pai, eu sincer as incerca sa il intrebpersonal daca simte ceva pentru mine cand suntem SINGURI. Daca spune ca nu simte nimic(ceea ce nu ar fi adevarat din ce mi-ai spus, dar baietilor le e mereu frica sau rusine sa recunoasca )asta-i viata, comportate cu el la fel ca inainte fara sa ii arati ca esti afectata pentru faptul ca nu te place, exista destui baieti pe planeta si o sa il gasesti pana la urma pe cel potrivit. Daca iti spune ca te place nu deveni excentrica sau prea incantata sau bucuroasa pentru ca ai putea sa il sperri.
Mult noroc!