FII tu insati! Nu incerca sa te schimbi doar pentru el! Daca el te va place vei afla, nu-ti face griji.Trebuie sa te placa asa cum esti!
Iti dau eu un sfat mai bun! Asa e trebuie sa il intrebi daca te place sau nu, dar in legatura cu frica de a te verea cu el.Du-te cu capul sus nu are ce sa iti faca...Nu risti nimic si nu vei pati nimic daca te vede. Sper ca te-am ajutat
Ei bine ...eu cred ca ar trebui sa-l intrebi direct daca ii place de tine sau te vede ca o amica... s-ar putea sa regreti mai tarziu daca nu il intrebi (chiar daca poate te refuza, macar ai incercat )
NU TE DA BATUTA!
Pai, eu sincer as incerca sa il intrebpersonal daca simte ceva pentru mine cand suntem SINGURI. Daca spune ca nu simte nimic(ceea ce nu ar fi adevarat din ce mi-ai spus, dar baietilor le e mereu frica sau rusine sa recunoasca )asta-i viata, comportate cu el la fel ca inainte fara sa ii arati ca esti afectata pentru faptul ca nu te place, exista destui baieti pe planeta si o sa il gasesti pana la urma pe cel potrivit. Daca iti spune ca te place nu deveni excentrica sau prea incantata sau bucuroasa pentru ca ai putea sa il sperri.
Mult noroc!
AlexEjmecheru întreabă: