| Cristinica010 a întrebat:

Anul trecut prin septembrie am fost cu un baiat, nu a mai mers ne-am despartit. Apoi l-am cunoscut pe verisorul lui [eu m 15 ani, si el are 20] si am inceput sa vorbim. Apoi am iesit si ieseam din ce in ce mai des si eram din ce in ce mai apropiati. Si in ziua de azi iesim, ne sarutam ma duce acasa merg cu el la evenimente dar nu suntem impreuna.
Daca se intampla ceva cu mine se baga nu lasa pe nimeni sa se atinga de mine. Spre exemplu cand sunt cu el si se mai intampla sa mai primesc cate un mesaj imi ia telefonul mi-l controleaza la mesaje cu cine am vorbit.
Eu in acest an m-am atasat foarte mult de el, simt ca e o parte din mine, il iubesc si sunt geloasa daca il vad cu vreo fata prin preajma. straight face
Rugamintea mea : Va rog mult ajutati-ma cum sa incep sa vorbesc cu el, si sa ajung la subiectul "noi". Cum sa-i zic sa incepem o relatie puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu trebuie sa-i zici tu. Primul pas il face baiatul.

| Maskeried a răspuns:

- Care ar fi vacanta perfecta pentru tine?
- Vacanta perfecta? Pai cred ca mi-ar placea X, Y, Z.
- Ti-ar placea sa mergi cu cineva acolo?
- Cineva? La cine te referi?
- Nu stiu. La cineva apropiat tie. Cineva pe care iubesti. Spre exemplu mie mi-ar placea sa merg in X, Y, Z cu cineva special, drag pe care il iubesc. Vrei sa stii cine e acela? Tu... Inca de cand te-am vazut inima mea (blah, blah, blah). Si ma gandeam daca. putem fi impreuna. Ce zici?