De cand sa te vezi cu persoana cu care esti si sa nu o marginalizezi [ asa cum face ea cu tine] e o dovada de iubire. Ce naiba? Si cu un simplu prieten te comporti mai bine =]]
Las-o, zau ca nu merita nici cea mai mica atentie.
Sincera sa fiu, poate ca nu vrea atentia ta, ci are alte asteptari [ sunt asemenea fete ]. Mie personal nu mi-ar conveni sa-mi dedice " cel mai popular ti din scoala " golurile. M-as simti oarecum inferioara lui... De parca cine stie ce a facut pentru mine...
Lasa florile si dulciurile ca nu fac mare lucru... Sunt mici atentii pe care ea poate chiar nu vrea sa le observe.
Daca chiar o iubesti si vrei sa mai fii cu ea, apoi comportate cum face ea cu tine si atunci poate te va placea
Dar parerea mea este ca : NU MERITA!
Cautati o ocupatie, vizioneaza niste filme bune sau asculta cateva formatii bune...
Indiferenta fratioare...da rezultate miraculoase! Oricat ti-ar fi de greu, trateaz-o cu un mare "sictir"... pentru ca daca nu, ea va face din ce in ce mai rau. Intr-adevar, exista posibilitatea ca relatia voastra sa se rupa, dar daca se intampla asta inseamna ca oricum nu simtea nimic pentru tine si n-ai pierdut nimic.
Omule, mai intai de toate renunta la felul asta de a scrie. E de prost gust.
Deci, tipa e cu doua fete. Bun. Stii tu, mie nu'mi plac fetele lingusitoare si care cred ca sunt mai presus de noi asa ca raspunde'i focului cu foc [sunt pacifist dar...asta e]. Nu se poate sa te frece in fiecare zi asa [ca nu poate ca, nu stiu ce]. Pune piciorul in prag. Ce Dumnezeu? Esti barbat sau carpa de sters podele? Nu o mai baga in seama. Nu ii mai dedica goluri, nu ii mai lua cadouri, nu ii mai acorda atentia asta. Nu o merita.
Ea se comporta asa cu tine deoarece ea crede ca esti mort dupa ea. Ei bine, fa in asa fel incat sa devina mielusel [ca tot vine Pastele ].
Acum, ca sa fac haz de necazul tau [sper sa nu te superi], ori asculti sfatul meu [si daca mai ai nevoie bagi id porumbitavladionut], ori il chemi pe Vincentiu de la ''Imblanzirea scorpiei''.
Bafta prietene! Nu te lasa dus de sentimente.
Roag-o sa se schimbe si spune-i ca tu o iubesti mult si te doare ce face.Si prin comportamentul ei dovedeste ca nu te iubeste deloc.Adica ce fel de relatie e aia daca nu va vedeti?.Cu timpul relatia se raceste... Daca tot nu intelege spune-i ca e mai bine sa fiti doar prieteni.
Ehh...asa sunt fetele.Asa eram si eu!...Roag`o sa se schimbe sau daca nu o ameninti ca terminati; crede`ma ca la mine imediat a functionat si m-am schimbat! Sper ca ti-am fost de ajutor:*
Daca chiar face asa inseamna ca nu te iubeste, sfatul meu este sa-i dai tu papucii si sa-ti gasesti o prietena adevarata funda?