anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

apelez la voi cu o problema. Imi place de un baiat din clasa 1, acum fiind a6a, nu ma judecati, nu am ales eu sa.l plac.
A inceput asa, am fost cu sora mea la o prietena de a ei ( aveam 7 ani) si a venit si el, sora mea, ca sa stea singura cu prietena ei sa vorbeasca secrete m.a lasat cu el, eram mici, eu aveam 7 ani si el 10 ani, ne jucam, dansam, cantam, ma lega la sireturilaughing), imi cumpara acadele, dar, am inceput sa cresc, nu prea mai mergeam cu soramea, nu aveam chef.El venea mereu la fata aceea si intreba de mine, eu eram clasa I si el a IV-a, si ne vedeam la scoala, nu eram imprena, ne placeam dar nu eram impreuna, el a vrut sa ma pupe dar am scapat, eram prea mica. Totul s.a ruinat cand a plecat in 5-8, avea program dupa amiaza, eu dimineata, era totul trist, pe holuri nu mai erau rasetele noastre, eu eram trista, in a3.a am rupt totul si am hotarat sa il uit, asta am facut, toata munca mea s.a dus cand am trecut a5.a iar el era a8.a, el vorbea cu mine, imi amintea din copilarie, dar nu era la fel, devenise " bagabont ". Atunci toate sentimentele au aparut, prietena mea imi dadea sfaturi dar degeaba, nu puteam sa uit asa cum faceam cand eram mica. Mai trecu un an, clasa a6.a, el a9.a, plecase din scoala, speram ca o sa fie mai bine, dar nu este, nu il pot uita, ce sa fac?

5 răspunsuri:
| SMTHING a răspuns:

Omfg.

| Gabriel643 a răspuns:

Vezi-ti de scoala.

| Jennifer123 a răspuns:

Vorbeste cu el. Lasa rusinea la o parte si spune i ce simti. Nu ai nimic de pierdut

| Pufoseniiee a răspuns (pentru Jennifer123):

Dar e genul razator, si clar nu vreau o relatie, vreau doar sa uit.

| Jennifer123 a răspuns:

Doar timpul tr poate ajuta sa il uiti. Nimic altceva. Nu merita sa folosesti alta persoana pentru al uita