Persona eu nu cred ca baietul te place.In primul rand el si-a dat seama ca tu il placi pe el si de asta se te roaga sa il ajuti la lucrari.In al doilea rand prin ceea ce s-a intamplat pe terenul de sprt el ti-a dat de inteles mai mult ca sunteti amici iar faza cu du-te dracu mi se pare foarte deplasata si niciodata un baiat care place o fata nu ar i-ar spune asa ceva. Iar in al treilea rand daca tu crezi ca el te place pentru ca se uita la tine te insesli; el face asta peentru ca stie ca il placi si vrea sa vada cum reactionezi, crede-ma iti spun din propie exerienta.
Bineinteles e posibil sa ma insel dar vreau sa fiu realista si sa-ti spun ca din ceea ce ai scris tu nu da nici un semn ca te place si se poarta cu tine ca si cu o colega.
Din cate ai scris tu aici este o amicitie intre voi, dar nu sunt sigura daca simte ceva pentru tine. Vorbeste cu el mai mult si vei vedea daca se vor mai intersecta anumite schimbari, in special pe mess poti sa vb cu el mai mult:*
Haaa? Waaa pe mine m-ai incurcat de tot. Prietenia voastra? Pana l urma nu s-a intamplat mare lucru si nu ati avut vreo discutie iesita din comun, doar sunteti colegi iar discutii de genu` poti avea cu orice alt coleg d al tau. "Taci dracu?", mi se pare cam deplasat, adica daca iti place de o fata nu cred ca ii raspunzi chiar asa chiar daca ii raspunzi in gluma. Daca iti place o fata si vrei o relatie cu ea faci gesturi frumoase te comporti normal in preajma ei faci glume dragute, nu "taci dracu" si gesturi ca "lovitul cu piciorul". Nu mi se pare cea mai buna abordare
No comm apropo ce cl esti? Comportamentul e c am copilaresc dar presupun ca te place:-J
Vezi sa nu lesini data viitoare cand se uita la tine daca vorbeste cu tine(si daca mai si vorbeste asa urat) nu inseamna ca te place. e indiferent ca orice baiat cu orice fata din clasa.
Mie nu mi s pare ca aici iar place e tine.este vorba mai mult de o amicitie...inncearca sa ii bati apropouri si sa stai mai mult prin preajma lui... poate asa isi va da seama succes