Bună,Monica!
Sigur că ar fi bine să îi spui acest lucru pentru că se va bucura şi poate simte acelaşi sentiment ca tine!
Sigur ca da. Ii poti spune ca il placi si ca iti este drag de el, insa nu exagera ca s-ar putea sa il sperii
Esti nebuna? Vrei sa plece de langa tine? ...trebuie sa ii spui ca este un prost, ca il urasti
Da, ar fi bine sa ii spui dar nu direct, adica nu te duci la el si ii spui "Te plac!" ca se va speria puteti sa jucati adevar sau provocare, si la adevar sa il intrebi daca te place, iar la provocare sa il provoci sa spuna daca te place. sper ca am ajutat. Succes!
Desigur.daca il simpatizezi si inca sunteti impreuna.de ce nu...fa-o, zii va fi mai bine si el va fi mai altfel.
Prietenului tau in ce sens? Daca sunteti amici si tie iti place de el ar fi bine sa ii spui (nu de alta dar sa nu il ia alta)
Nuuuu. poate se supara si pleaca.mai bine spune-i ca il urasti ok?
Normal ca ar trebui sa ii zici
Buna Monica. Nu e nimic gresit daca ii spui persoanei de langa tine ca o placi. Ai grija totusi sa nu devina un tic... Cu cat ii spui mai rar asta, cu atat mai bine. Nu de alta, dar i se poate "urca la cap" si il poti pierde usor. Putina indiferenta nu strica niciodata Bafta multa si noroc in dragoste
Pararea mea e ca trebuie sa ai spui ce simti adica daca nu incerci nu o sa stii niciodata ce va fi. FUNDA PLEASE:X:X
Normal.daca crezi ca nu e un nebun care nu fuge.si daca fuge nu e de tine atunci.treci la altul.
Poi daca esti cu el inseamna ca il placii, logiic ca ar trebui sa-i spui sa stie ca il placi. Pentru ca si tie tiar placea sa-ti spuna acest lucru nu? nu-ti fie rusine ca doar e prietenul tau spune-i ca il placi!
Buna imi place de o fata dar mi-e frica sa-i spun ca imi place e ea sa-i zic direct? sau nu?
Lovedreamsnopeoeple întreabă: