| monica2000 a întrebat:

Ar fii bine daca i-as spune prietenului meu ca il plac?

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Bună,Monica!
Sigur că ar fi bine să îi spui acest lucru pentru că se va bucura şi poate simte acelaşi sentiment ca tinehee hee!

21 răspunsuri:
| AliceHappyGirl a răspuns:

Sigur ca da. Ii poti spune ca il placi si ca iti este drag de el, insa nu exagera ca s-ar putea sa il sperii tongue

| Ellenna a răspuns:

E prietenul tau. De ce sa nu fie bine daca ii spui ca il placi tongue?

| XK a răspuns:

Esti nebuna? Vrei sa plece de langa tine? ...trebuie sa ii spui ca este un prost, ca il urastiwinking

| Dennys1521 a răspuns:

Normal

| razvan1305 a răspuns:

Daca e iubitul tau da, spune-i cal iubesti, va aprecia

| jasmine11 a răspuns:

Da, de ce nu? daca asta simpti pentru el, e ok, poate si el simte la felbig grin

| euI a răspuns:

Buna daca crezi ca prietenul tau va crede asta si nu te va face sa suferi spunr-i

| KellyK13M a răspuns:

Da, ar fi bine sa ii spui dar nu direct, adica nu te duci la el si ii spui "Te plac!" ca se va speria puteti sa jucati adevar sau provocare, si la adevar sa il intrebi daca te place, iar la provocare sa il provoci sa spuna daca te place. sper ca am ajutat. Succes!

| Alexandra2345 a răspuns:

Desigur.daca il simpatizezi si inca sunteti impreuna.de ce nu...fa-o, zii va fi mai bine si el va fi mai altfel.

| vladutzul09 a răspuns:

Prietenului tau in ce sens? Daca sunteti amici si tie iti place de el ar fi bine sa ii spui (nu de alta dar sa nu il ia alta)

| Lavii_3618 a răspuns:

Da,ar fi bine.

| AlQaeda a răspuns:

Nuuuu. poate se supara si pleaca.mai bine spune-i ca il urasti ok?

Normal ca ar trebui sa ii zici straight face

| onlyme2851 a răspuns:

Prieten in sensul de amic?confused.ca banuiesc ca nu e vorba despre iubit...

| Danutz0990 a răspuns:

Da ar fi bine sa ii spui ca il placi.

| Terry87 a răspuns:

Buna Monica. Nu e nimic gresit daca ii spui persoanei de langa tine ca o placi. Ai grija totusi sa nu devina un tic... Cu cat ii spui mai rar asta, cu atat mai bine. Nu de alta, dar i se poate "urca la cap" si il poti pierde usor. Putina indiferenta nu strica niciodatawinking Bafta multa si noroc in dragoste happy

| bobolete99 a răspuns:

Pararea mea e ca trebuie sa ai spui ce simti adica daca nu incerci nu o sa stii niciodata ce va fi. FUNDA PLEASElove struck:X:Xlove struck

| adriana_3018 a răspuns:

Normal.daca crezi ca nu e un nebun care nu fuge.si daca fuge nu e de tine atunci.treci la altul.

| PapiPitika a răspuns:

BunahappyDin moment ce sunteti impreuna, parerea mea e ca ar trebui sa-i spui.

| Aminaaa a răspuns:

Poi daca esti cu el inseamna ca il placii, logiic ca ar trebui sa-i spui sa stie ca il placi. Pentru ca si tie tiar placea sa-ti spuna acest lucru nu? nu-ti fie rusine ca doar e prietenul tau spune-i ca il placi!

| Andrei_4256 a răspuns:

Buna imi place de o fata dar mi-e frica sa-i spun ca imi place e ea sa-i zic direct? sau nu?

| RaaaLuuu a răspuns:

Da intotdeauna trebuie sa fii sincera ca sa poti fi iubitaaabatting eyelashes