Situatia in care te aflii din ce ai povestit mi se pare una normala si matura. Daca asa ai simțit sa faci si nu regreti atunci e un lucru bun. Daca te vei despartii, fi cu capul înainte si nu avea niciun regret. Nu contează dacă ești virgina sau nu cand cauti o relatie. Cred ca e cel mai mic lucru important pe care il cauta un baiat. Cel putin asa sunt eu si n.am cunoscut persoane care sa caute neaparat virgine, din contra, am cunoscut persoane care au fugit de ele.
Cam devreme ati inceput. O relatie se poate destrama oricand, mai ales cand veti fi doar pe picioarele voastre si veti avea alta varsta si alta gandire.
Situatia in care te afli, se poate aprecia si considera ca fiind una de normalitate.
Daca prin cine stie ce imprejurare vei ajunge in situatia de a avea un alt iubit, acea persoana cunoscand trecutul tau, nu va avea absolut niciun drept de a fi nemultumit si cu atat mai putin sa te acuze ca in acel moment nu ai mai fi virgina. Multa sanatate!
Eu sincer nu as încuraja relațiile sexuale începute asa devreme. Și oricât te vor sfătui toți ca e ok, ca îl iubești, nu vei ști niciodată ce ți rezerva viitorul. Virginitatea este cel mai de preț dar al femeii, odată pierdut, va fi un cusur într o relație cu un tânăr moral, cu principii. La 16 ani încă ești copil. De ce vreți sa va maturizati asa de devreme? Va obosiți mintea și trupul, iubiți curat și roadele le veți culege mai târziu. Sfatul meu e sa nu mai continui relațiile sexuale.
Dacă ai făcut-o cu prezervativ și cu persoana pe care ai iubit-o, nu îți fa griji, e totul ok!
Dacă următorul băiat cu care o sa fii va comenta pe faptul ca nu mai ești virgina, acesta știind circumstanțele în care te ai dezvirginat, nu te merita. Oricum nu e treaba nimănui dacă ai făcut sex sau nu