| andrueeeeaa600 a întrebat:

are ceva daca cand am facut sex aveam si menstruatie (virgina)? (Fara glume va rog)

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Ce naiba a fost in capul vostru, sa faceti sex si pentru prima oara pentru tine, cand aveai menstruatia? Scarbos! Chiar nu se poate glumi(de scarba, nu de altceva!), pe aceasta tema.Sigur ca te doare vaginul din cauza transformarilor mucoasei vaginale,in perioaada menstrei. Poate sa intervina o ovulatie spontana sau cine mai stie cum poate raspunde organismul tau,la dezvirginare.
tare imi vine sa cred,ca sunteti niste copii,care habar nu aveti nimic despre viata sexuala!
Viata de scolar,oare nu era mai potrivita pentru voi?(atentie:"... daCA CAnd am facut sex...)Si fara gluma:puneti amandoi mana pe carte si intre timp mai cititi cate ceva si despre ce inseamna viata sexuala,ca maine-poimane, ne intrebi "oare sunt gravida, oare cum s-a intamplat?"
Si crede-ma, nu glumesc, cand te sfatuiesc asa ceva!

2 răspunsuri:
| 1cristian1990 a răspuns:

Nu are nimica! Dar protejeaza-te sau ia-te dupa calendaru menstrual! Sunt aplicatii pe telefon( cauti calendar menstrual pe magazin play) care iti spune cand it vine ciclu sau cand esti fertila sa nu faci sex! Cati ani ai?

| neutrino a răspuns:

Mizerie multa! Dar daca voua v-a placut, este strict problema voastra, dar daca sexul a fost neprotejat, nu va va scapa de griji.