| margaretta05 a întrebat:

Bună TPU, aș aprecia părerile voastre în cazul situației mele. Am avut contact sexual protejat in ziua 13 a ciclului menstrual, menționez că nu este regulat, și totodată a fost primul meu contact sexual cu penetrare, protejat de la început. Totuși după calendar aproximativ mâine ar trebui să îmi vină ciclul (de obicei durata unuia fiind 23-24 zile) însă îmi este frică deoarece am simptome tip dureri de burtă, greață și nu știu dacă le pot considera drept crampe sau simptome pentru o așa zisă sarcină. Vreau să înțeleg care ar fi șansele pentru prinderea sarcinii avand contact protejat? Mă îngrijorez degeaba? Vă rog, m-ar ajuta enorm părerile voastre!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Uita de calendar odata ce sti foarte bine ca ai ciclul de tip NEREGULAT, fiindca nu face sens sa te uiti la ceva ce nu-ti va arata niciodata realitatea si este total inutil.
Nu inteleg d ece spui "maine ar trebuiis a-mi vina" odata ce stii bine ca ai cilcul care vine neregulat, deci nu faci nici un sens cu ceea ce vorbesti, fiindca este imposibil sa astepti ceva maine, ceva ce nu poate veni.

Sexul protejat cu prezevrtaiv este foarte sigur, deci nu ai avea motive de ingrijoarea.In ce priveste calendarul si alte aplicatii, arunca-le la gunoi, ca pentru tine nu vor functiona niciodata, odata ce ai ciclul neregulat.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă actul sexual a fost protejat de la început pana la sfârșit, nu poate fi vorba de vreo sarcina nedorita.

| Madaxo97 a răspuns:

Da, te îngrijorezi degeaba, nu ai cum sa rămâi însărcinată dacă ai făcut protejat.
Crampele alea e semn ca îți vine ciclu în curând, o sa întârzie puțin probabil, așteaptă sa se facă macar 28 zile, atât e in medie un ciclu menstrual, dacă zici ca il ai neregulat atunci nu te speria dacă întârzie mai mult, poate fi si de la emotiile dezvirginarii si stresul de după pentru ca nu îți vine si iti e frică de sarcină.
Șansele sa se prindă o sarcină sunt zero dacă a fost totul protejat de la început până la sfârșit, poti sta liniștită.