| DeniseDelia a întrebat:

As avea nevoie de ajutor, câteva sfaturi. Sper sa aveți răbdare sa citiți tot, este foarte important. Am 18 ani și este prima data când iubesc un baiat, eu pana acum am avut 3 relații, dar au fost scurte (2 sapt cea mai lunga laughing ) și nu am avut sentimente Pt vreunul din băieți, a fost așa mai mult o "joaca" nu am simțit decât o atracție pentru ei și cam atât, nimic special, nu i-am iubit, nici măcar nu m-am atasat, nu am fost îndrăgostită, eu ma îndrăgostesc de felul de a fi al unui baiat, modul de a gandi, de felul in care ma tratează, de felul in care iubește, de sufletul lui și apoi de fizic... Pe mine băiatul asta m-a dat peste cap, îmi place tot la el, sunt îndrăgostită și îl iubesc maxim, sincer nu credeam ca exista băieți ca el, e perfect, e genul ăla de baiat rar pe care toate fetele îl caută. M-a făcut sa fiu dependentă de iubirea lui, de persoana lui, mereu ma face sa ma simt specială și îmi spune lucruri nemaipomenit de frumoase, este foarte diferit, are un mod aparte de a spune lucrurile, e foarte dulce, atent, grijuliu, protector, îmi arată și ma face sa SIMT ca ma iubește, cu el totul e magic, conversațiile cu el tot timpul sunt interesante și atunci când vorbim sau suntem împreuna parca ne desprindem din lumea asta și suntem in lumea noastră, ne potrivim perfect și vorbim NON STOP. Problema este ca, la mine fiind prima data când iubesc nu prea știu sa-mi arat sentimentele, nu știu sa-l fac sa se simtă iubit și fericit, nu știu cum sa-i arat cât de important este pentru mine, el e genul de persoana care vrea mereu atenție, e răsfățat, vrea tot timpul sa-i demonstrezi ca e important și ca îl iubești, iar eu nu prea mai pricep la chestiile astea. Suntem împreuna de 5 luni și am făcut și dragoste cu el... a fost prima data când am făcut dragoste, m-am dăruit lui cu totul. Acum suntem despărțiți, el ma are la Block pentru ca ne-am certat și nu cred ca ne vom mai împăca, iar eu nu știu ce sa fac, sunt la pământ, ma trezesc dimineața plângând și adorm plângând cu gândul ca îl pierd, ca o sa își găsească pe altcineva. Aseară l-am visat și m-am trezit plângând pe la 4 dimineața și nu am mai putut dormi deloc, ma gândeam intr-una la el și nici măcar nu aveam cum sa-i dau mesaj Pt ca ma are la Block. Intr-un fel ne-am certat din vina mea dar eu nu am recunoscut asta. Ce este bine sa fac acum? Sa nu-i dau nici un semn și sa îl las sa ma caute el sau sa încep sa-l caut și sa lupt pentru el? Ne-am mai certat de mai multe ori și eu am fost cea care a dat mesaj, eu am fost cea care a căutat împăcare mereu, acum sa îl las sa văd ce face? Sa văd dacă ma caută? Sau îl pot pierde așa? Voi ce ați face in locul meu? Mulțumesc frumos, va pup și aștept răspunsurile voastre happy

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca marea lui dragoste a trecut doa prin penisul lui, cum era de asteptat la orice curvar, care stie sa vorbeasca frumos cu o fata, sa-i arate exagerat ca o iubeste, ca moare dupa ea, dupa care, are sex, se satura si o arunca, mutandu-se la urmatoarea fata.
Daca esti vinovata, este bine sa-ti ceri iertare, daca il vrei in viata ta.
Daca este el vinovat, atunci lasa-l sa te caute.
Oricum, daca exista iubire adevarata, nu poti trai fara omul iubit.

| DeniseDelia explică (pentru Violleta2022):

Nu este genul ăla de baiat, chiar nu e curvar deloc, i-a luat aproape 2 săptămâni sa-și facă curaj sa se bage in seama cu mine, deci îți dai seama cam ce fel de baiat e...și nu Înșeală, nu vorbește cu mai multe fete, aveam parolele lui și ma lasa sa ma uit in telefonul lui oricând...

| Sofer a răspuns:

Împăcare cu el și evitați certurile din nimicuri.

| Emma30555 a răspuns:

Nu te învinovăți inutil, nu cred ca ai greșit cine știe ce, îl iubești dar poate ca el nu e chiar omul pe care tu îl crezi. Sfatul meu e sa l lași sa te caute dar sa faci în asa fel încât sa i apari în cale întâmplător, sa te vadă dar nu i cerși dragostea, poartă-te natural cu el ca și cum vezi un prieten drag, el trebuie sa fie cumva intrigat de tine, tu îl cunoști mai bine și ști mai bine cum funcționează el, poți încerca și altfel dar oricum ar fi nu te umilii în fata lui. Părerea mea e ca el e conștient de suferință ta și cu toate astea te tine blocata deci concluzia e ca trebuie sa fi mai puternica decât el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum,ca ai fost atat de sincera toata lumea te judeca ca te-ai daruit lui.
Eu nu te judec, incerc sa inteleg.
Cred ca esti prea indragostita sa intelegi exact ce se intampla.
Asa ca impaca-te cu el si apoi incearca sa analizezi mai rational aceasta iubire.
Atata cat poti.

| Daz01 a răspuns:

L-ai descris frumos, deci chiar îl iubești. Dacă ești sigură de sentimentele lui, caută-l și împăcați-vă. Încercați să preveniți certurile.

| Unsfatbun a răspuns:

Păpușică, din păcate, ăsta este unul din momentele de neuitat al fiecărei femei din lumea asta!
Prima mea iubire, prima amăgire...
Și mai sunt fete/femei care se mândresc cu prima ei dragoste, chiar dacă le-au făcut atâta rău, de cât de tandru și priceput era el.
Nu-i arăta disperadea și ceața prin care treci. Așteaptă să te caute el. Dacă nu dă semne, fa cumva si trimite-i un mesaj prin care sa-ti arăti dezamagirea față de el.
Dragostea nu inseamna numai sex, ci sa trecem împreuna prin toate!
Dar sa fim împreună!
Ai grija de tine si nu mai suferi!
Ai grija de tine!

| GeoforceExperience a răspuns:

Sa plangi pentru un bait cand sunt copiii care stau la spital bolnavii terminal. Vai de voi decat sa te multumesti ca sunt sute de baietii si esti sanatoasa stai si disperii pentru nimic.

| DeniseDelia explică:

Apropo, țin sa Menționez ca știu sigur ca ma iubește și mi-a demonstrat asta de foarte multe ori, prin fapte, nu doar prin vorbe.