Se pare ca marea lui dragoste a trecut doa prin penisul lui, cum era de asteptat la orice curvar, care stie sa vorbeasca frumos cu o fata, sa-i arate exagerat ca o iubeste, ca moare dupa ea, dupa care, are sex, se satura si o arunca, mutandu-se la urmatoarea fata.
Daca esti vinovata, este bine sa-ti ceri iertare, daca il vrei in viata ta.
Daca este el vinovat, atunci lasa-l sa te caute.
Oricum, daca exista iubire adevarata, nu poti trai fara omul iubit.
Nu este genul ăla de baiat, chiar nu e curvar deloc, i-a luat aproape 2 săptămâni sa-și facă curaj sa se bage in seama cu mine, deci îți dai seama cam ce fel de baiat e...și nu Înșeală, nu vorbește cu mai multe fete, aveam parolele lui și ma lasa sa ma uit in telefonul lui oricând...
Nu te învinovăți inutil, nu cred ca ai greșit cine știe ce, îl iubești dar poate ca el nu e chiar omul pe care tu îl crezi. Sfatul meu e sa l lași sa te caute dar sa faci în asa fel încât sa i apari în cale întâmplător, sa te vadă dar nu i cerși dragostea, poartă-te natural cu el ca și cum vezi un prieten drag, el trebuie sa fie cumva intrigat de tine, tu îl cunoști mai bine și ști mai bine cum funcționează el, poți încerca și altfel dar oricum ar fi nu te umilii în fata lui. Părerea mea e ca el e conștient de suferință ta și cu toate astea te tine blocata deci concluzia e ca trebuie sa fi mai puternica decât el
L-ai descris frumos, deci chiar îl iubești. Dacă ești sigură de sentimentele lui, caută-l și împăcați-vă. Încercați să preveniți certurile.
Păpușică, din păcate, ăsta este unul din momentele de neuitat al fiecărei femei din lumea asta!
Prima mea iubire, prima amăgire...
Și mai sunt fete/femei care se mândresc cu prima ei dragoste, chiar dacă le-au făcut atâta rău, de cât de tandru și priceput era el.
Nu-i arăta disperadea și ceața prin care treci. Așteaptă să te caute el. Dacă nu dă semne, fa cumva si trimite-i un mesaj prin care sa-ti arăti dezamagirea față de el.
Dragostea nu inseamna numai sex, ci sa trecem împreuna prin toate!
Dar sa fim împreună!
Ai grija de tine si nu mai suferi!
Ai grija de tine!
Sa plangi pentru un bait cand sunt copiii care stau la spital bolnavii terminal. Vai de voi decat sa te multumesti ca sunt sute de baietii si esti sanatoasa stai si disperii pentru nimic.
Apropo, țin sa Menționez ca știu sigur ca ma iubește și mi-a demonstrat asta de foarte multe ori, prin fapte, nu doar prin vorbe.