Incep cu o rectificare,probabil ca era mai potrivit "sora" decat frate,dar inteleg ce vrei sa spui da, esti glumet, dragut, ii place de tine.dar ii place cum arati, si faptul ca nu s-a putut abtine sa nu te sarute iar apoi iar ti-a intors spatele intareste teoria asta.nu trebuie sa ai neaparat in secunda asta iubita, nu e moarte de om daca mai astepti si tu.mai bine intri in jocurile ei cu :"acum te plac, acum esti prost" si suferi din cauza ei ca un idiot in timp ce pe ea o doare la patina? si poate chiar atunci iti va aparea iubirea in cale si tu o sa fi prea orb din cauza ei...gandeste-te bine la asta
Fai ce iti zice inima.crezi ca parerile ale nise necunoscuti o sa te ajute.tu iti croiesti singur drumul nu?
Tu hundead poti sa imi dai fb ul tau sa vb acolo plz sau na sa fim si prietenii daca vreii si catii anii ai? plz fb ul tau
Ba tampitule sunt Vlad si sunt baiat
Frate ei iti multumesc nu am mai citit atat de mult de ceva tinp si legat de intrebarea ta farte uito si gasesteti o fata care chiar te iubeste sucese
Vrei sa iti zic cum o poti cuceri inapoi? Nu poti, mai ales ca imi pari genul sensibil, onest (nu ai lasat nimic nespus din povestea voastra). Ea nu va sta cu tine mai mult de cateva minute. Invata si tu jocul pisica cu soarecele, la asta se rezuma totul. Succes in viitor.
OK multumesc.dar oare de ce a facut asta... stiu sunt cam usor de cucerit si chiar am omis ca in timp ce stateam ii zisase si Laurei ca ma place super mult.Dar vreau sa stiu de ce a facut asta.Deci e asa de frumoasa... O iubeam pe bune daca vrei iti dau FB-ei. Dar te rog sa nu faci misto de ea sau ceva ce are legatura cu relatia noastra. Oare toate fetele ori fi la fel? Odata gasesc si eu o prietena care imi placa pe bune si imi distruge creierul nu o sa mai gasesc una la fel. Adio ma duc sa imi tai venele
Hei,asta nu e o solutie! daca tu iti tai venele dupa cateva zile cu o fata, ce sa faca altii dupa ani de relatie? sa isi zdrobeasca sufletul? eu cred ca te-a gasit atragator si atat, fara sentimente.ea nu a zis ca te iubeste nimanui, ci doar dragut si ca te place.atractie doar.sunteti diferiti, pentru ea sunt importante doar aparentele pe cand tu pui suflet, si crede-ma ca daca continui asa cu ea, vei fi singurul care va iesi prost din situatia asta.de ce nu iti gasesti pe cineva care seamana cu tine cat decat, care e mai sensibila, mai onesta.vei fi mult mai fericit.
Da frate stiu.dar nu am mai vazut o fata care sa mi se potriveasca... toate care le-am gasit mai pe gustul meu sunt grase/pitice/urate/slabanoage si nu le plac deloc... acum trebuie sa ma gandesc si la mine nu? Am uitat sa mentionez ca i-a spus Laurei ca sunt glumet(da sunt super glumet de fel) dragut si ma place foarte foarte foarte mult! Si nu inteleg de ce nu se gandeste si la mine, sunt disperat nu o sa mai gasesc pe cineva la fel
Incep cu o rectificare,probabil ca era mai potrivit "sora" decat frate,dar inteleg ce vrei sa spui da, esti glumet, dragut, ii place de tine.dar ii place cum arati, si faptul ca nu s-a putut abtine sa nu te sarute iar apoi iar ti-a intors spatele intareste teoria asta.nu trebuie sa ai neaparat in secunda asta iubita, nu e moarte de om daca mai astepti si tu.mai bine intri in jocurile ei cu :"acum te plac, acum esti prost" si suferi din cauza ei ca un idiot in timp ce pe ea o doare la patina? si poate chiar atunci iti va aparea iubirea in cale si tu o sa fi prea orb din cauza ei...gandeste-te bine la asta