Ba te baga in seama
Eu daca asi fi fost in locul lui si am fost refuzat de atatea ori asi fi zis la fel ca sa nu arat ca un idiot cand sunt vazut pe strada "Uite asta e obsedat de mine"...
Daa; x
ce baiat..care nu ar fi tinut macar 1% te-ar mai fii cautat?
In aceeasi probl.am fost si eu.el mort dupa mine eu NU NU NU! Iar apoi am regretat.dar dupa, am inceput eu a-l bag in seama. vorbeam cu el despre orice din nou si am avut norocul de a mai ma intreba si ultima data si uraa! Suntem si acum impreuna si ne intelegem excelent!
Asa ca...arata-i ca vrei sa fiti fin nou impreuna..nu sta sa te caute numai elk risti sa astepti degeaba(chiar daca tot te place)
Oricum prietenia voastra a s-a cam dus eu zic sa fiti din nou impreuna poate mai salvezi ceva, o data ce v-ati bagat intr-o relatie nu mai putei fi prieteni, cand tu sau el o sa incepeti o noua relatie cu alte persoane nu o sa poti sa ii mai ceri sfaturi sau el tie, chiar daca nu o sa recunoasca o sa il deranze acest lucru si pe tine la fel asta daca au existat sentiment cu adevart, sfatul meu e sa salvezi ce se mai poate salva daca tot ti la el lasa orgoliu deoparte si fa pasul, bafta!