| sarahsuri a întrebat:

As avea nevoie de niste sfaturi... deci sa imi icnep povestioarahee hee Acum jumatate de an am fost cu un baiat cu care eram foarte buna prietena inainte sa fim un cuplu. Vorbeam orice, ne ceream sfaturi reciproc, glumeam si chiar flirtram. Dupa ce am hotarat sa fim impreuna parca nu mai eram noi insine si din cauza asta ne-am si despartit. El a facut primul pas si mi-a spus ca se intelege foarte bine cu mine si ca nu vrea sa piarda prietenia mea si eu am fost de acord. Dupa ce eram fiecare pe cont propriu el a continuat sa ma caute si chiar si in ziua de azi. Ma cheama afara, tot ma pune sa il pup, ma priveste destul de des. El e un tip care vrea bagat in seama, si cum in ultima saptamana nu i-am acordat atentie nu mai comunicam. Sunt foarte dezorientata, desi acum cateva saptamani un prieten bun de al lui imi zicea ca l-a pus sa ma intrebe daca nu vreau sa fiu cu el si ca daca nu il plac si eu, incapatanata de mine, mereu zic "nu" cand vine vorba de el insa in mintea mea e un mare DAA. Cum a vazut ca nu am acceptat a inceput sa imi spuna ca au facut doar o gluma. Nu stiu ce sa mai cred ~x( ba ma baga in seama, ba se potoleste. Ma place, sau nu?!

5 răspunsuri:
| DaReZon a răspuns:

Ba te baga in seama
Eu daca asi fi fost in locul lui si am fost refuzat de atatea ori asi fi zis la fel ca sa nu arat ca un idiot cand sunt vazut pe strada "Uite asta e obsedat de mine"...

| neutrino a răspuns:

Te place, dar e fudul.

| Patricia96 a răspuns:

Daa; x
ce baiat..care nu ar fi tinut macar 1% te-ar mai fii cautat?
In aceeasi probl.am fost si eu.el mort dupa mine eu NU NU NU! Iar apoi am regretat.dar dupa, am inceput eu a-l bag in seama. vorbeam cu el despre orice din nou si am avut norocul de a mai ma intreba si ultima data si uraa! Suntem si acum impreuna si ne intelegem excelent!
Asa ca...arata-i ca vrei sa fiti fin nou impreuna..nu sta sa te caute numai elwinkingk risti sa astepti degeaba(chiar daca tot te place)

| Muggz a răspuns:

Oricum prietenia voastra a s-a cam dus eu zic sa fiti din nou impreuna poate mai salvezi ceva, o data ce v-ati bagat intr-o relatie nu mai putei fi prieteni, cand tu sau el o sa incepeti o noua relatie cu alte persoane nu o sa poti sa ii mai ceri sfaturi sau el tie, chiar daca nu o sa recunoasca o sa il deranze acest lucru si pe tine la fel asta daca au existat sentiment cu adevart, sfatul meu e sa salvezi ce se mai poate salva daca tot ti la el lasa orgoliu deoparte si fa pasul, bafta!

| Rose15 a răspuns:

Eu cred ca te place