Buna.Tu,tu il iubesti pe baiatul ala! Nu ar trebui sa-ti pese ce cred ele.Asta inseamna ca ele sunt niste invidioase si nu ar trebui sa le bagi in seama.Ar trebui sa le spui prietenelor tale ca nu este treaba lor si sa-si pastreze comentariile rautacioase pentru ele pentr ca pe tine nu te intereseaza.Tu si cu prietenul tau trebuie sa fi-ti bucurosi ca puteti sa va aveti impreuna P.S. Funda? Cam am nevoie de ea!
Ce te intereseaza pe tine parerea lor? Nu te-ai gandit ca pot fi invidioase? Important e sa fii TU fericita!
Depinde, poate ai făcut o alegere greşită iar ele îţi vor binele, însă doar tu decizi.
Pana una alta tu esti cu el, nu ele. Gandeste-te la argumentele lor dar nu te lua neaparat dupa ele. Ai grija ca invidia si rautatea unora nu au limita!
Am o relatie cu un baiat mai mare decat mine cu 7 ani, iar pe acest considerent la inceputul relatiei toate "prietenele'' mi-au spus sa o las balta ca nu vrea decat sa se culce cu mine si dupa o sa ma lase. Au trecut 3 ani de atunci si inca suntem impreuna...
Nu le prea convine pentru ca poate si-ar dori ca ele sa fie in locul tau.Continua-ti relatie si fale in ciuda:*
Ce argumente au de nu-l plac? daca este vorba de educatie necorespunzatoare au dreptate,darrrr,daca tu te simti excelent cu el si viceversa nu ar trebu sa dai atentie, acum depinde si de ce prietene ai, cat de apropiate sunteti?, de cand va cunoasteti, ce povesti v-ati "ipartastis" sper sa fii inteles ce incerc sa "zic"
Buna :-)
Nu e nimic mai important decat ceea ce simti TU, in legatura cu ce alegi TOT TU, sa traiesti ca experienta.
"Prietene", sunt acele persoane care sunt alaturi de tine, indiferent de alegerile pe care le faci in viata, si care te ajuta, chiar daca nu intelege exact motivul pentru care vrei sa faci un lucru anume. :-)
Poate acest video o sa iti prinda bine:
http://www.youtube.com/watch?v=BDOEN7866yQ
Iti doresc o seara superba in continuare. FI TU INSUTI
Daca intr-adevar te simti bine cu el nu te iuta ce spun altii trebuie sa iti fie indiferent de parerile altora!
Dale dracu daca te barfesc daca te enerveaza nu le baga in seama daca te injura... asa sa faci si sa nu le bagi in seama!
Poate considera asta pentru ca petreci mai mult timp cu iubitul decat cu ele, incearca-le sa le arati ca nu le-ai uitat, ca nu sunt mai neimportante decat iubitul, dar nici mai importante si ca iubitul tau e o alegere buna. Sau poate sunt geloase ca tu ai un iubit, incearca sa le arati ca vor gasi si ele baiatul potrivit.
Nu ar trebui sa iti pese. Ce cred ceilalți deoarece tu il iubesti nu trebuie si celelalte... poate unele sun invidioase. Lumea vorbește multe dar pe tine ar trebui sa te intereseze părerea ta chiar dacă faci rele sau bune!
Cunosc situatie si prietena mea a fost inplicata in probleme de genu, Dar un sfat prietenesc daca il iubesti pe baiat ignora tot ce ai in jur pentru ca nu conteaza parerea altora fata de iubitul tau :*
Pune in balanta. de cand le cunosti si ce nu ti plac la ele. cunoaste te pe tine intai si apoi vei sti ce prieteni iti faci. fa te inteleasa. daca ai prietenele asta nu inseamna ca trebuie sa te limiteze de la viata ta personala. impune te si spune le ca e viata ta cu cine stai si cat o sa stai. nu poti avea gusturile lor. nu te lasa condusa de ele. mai incolo vei avea multe regrete. bucura te indiferent e bun rau... gusta cate putin din fiecare.