NU te mai ingrijora atat. Poate a avut acel moment in viata(cum are aproape toata lumea)in care vrea sa stea singur sa se regaseasca, mai exact.Deci,poate nu e asta sfarsitul.SI daca te desparti de el, mai devreme sau mai tarziu o sa dai de cineva care te merita si care nu te va face sa versi vreo lacrima vreodata. Deci daca mai ai nevoie de sfaturi.Sa imi zici.. DECI baftaaaa!\
Dupa cate am citit, eu nu vad situatia prea roz. Adica e prietenul tau, in primul rand nu trebuia sa lipseasca de la ziua ta! Apoi se vede clar ca te evita, si poate ca vrea sa incheie relatia dar nu are curaj, din cauza asta se mai uita "lung" dupa tine sau iti mai zambeste, dar consider ca e fals. Cred ca vrea sa iti dea de inteles ceva. Bine, eu nu vreau sa te dezamagesc, dar ia in calcul si varianta asta si nu mai cauta tot timpul tot felul de motive " ori invata, ori au venit parintii, ori i-a picat netul". prea multe coincidente dupa parerea mea. La mine nu ar tine cu astea cu siguranta. Telefon nu aveti? Lasa-i un mesaj pe net ca vreti sa vorbiti, si poate cel mai bine e sa vorbiti fata in fata sa iti spuna clar si fara rusine ce are de gand cu tine. spune-i ca tu esti ok indiferent care va fi raspunsul, chiar daca pe tine poate te va afecta. Cred ca meriti un raspuns clar in fata nu sa iti dea semne. Bafta!