Off off off. Nu am nimic cu cei care au comentat dar nu mi se pare ca au trecut prin asta.
Adevarul e ca e mare distanta dintre voi, ca tu l-ai sarutat pe ala doar din orgoliu ca l-ai vazut pe el. Dar uite cum vad eu lucrurile... baiatul inca mai tine la tine si nu suporta sa te vada cu altcineva. Banuiesc ca v-ati simtit bine la munte, nu? El nu poate uita asta si totusi ii place si de prietena lui. Tipul e indecis dar prin gesturile sale arata ca mai tine la tine. Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el cat mai repede sa il intrebi chiar pe el de ce a facut lucrurile alea si de ce era suparat. Tipul cu care ai dansat banuiesc ca nu prea a contat, nu? Atunci ce mai astepti? Bafta!
Ar trebui sa te bucuri ca ai scapat de indecis. E si normal, el din Galati nu o sa vina pana in Bucuresti, doar de dragul tau.
A fost lovit in orgoliu si asta a fost. Stai linistit isi revine.
Mai urat a fost din partea ta ca i-ai dat sperante aluilalt. Dar na, victime colaterale au existat mereu...
Foarte bine ai facut cand l-ai sarutat pe acel tip. Cred ca vrea sa se joace cu tine. Stii cum e nici cu tine nici fara tine. Eu zic ca ar fi bine sa vb cu el si sa ii spui clar ca ai prieten si ca nu il iubesti si ca nu il vrei sau dimpotriva ca nu ai prieten si sa il intrebi de ce a reactionat asa cand saraca fata care era cu el practic nu avea nicio vina...
Mutubal întreabă: