| ioana_6604 a întrebat:

As avea nevoie de putin ajutor din partea voastra.
Noaptea trecuta am avut un vis in care un baiat cu care am avut eu o relatie acum un an jumate mi-a propus sa ma culc cu el iar eu am acceptat.Insa locul unde ne aflam nu era bun pentru asa ceva asa ca am cazut de acord sa mergem la el acasa.In drum spre casa lui ne-am gandit ca daca ne vede actualul meu prieten va iesi scandal deoarece ei sunt foarte buni prieteni asa ca ne-am gandit sa mearga el primul iar dupa sa merg eu, asa am facut.Am ajuns la el in camera m-a luat in brate m-a sarutat insa cand am ajuns in pat m-am trezit (baiatul pe care l-am visat imi este vecin).
Azi dimineata stand in pat am auzit galagie in curte. A venit cineva si a batut la usa l-am invitat in camera cand colo era el a venit s-a pus langa mine in pat m-a luat in brate si era cat pe ce sa ne sarutam.
Nu mai stiu ce sa inteleg din toate astea deoarece eu il iubesc foarte mult pe baiatul cu care am o relatie acum si in plus eu am relatia asta de 8 luni iar cealalata relatie am intrerupt-o acum un an jumate.
Puteti va rog frumos sa ma ajutati!
Rog seriozitate!

VA MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| IxaDeathAngel a răspuns:

E greu de spus! Daca e sa o luam dupa sentimente ii iubesti pe amandoi! Eu cred ca daca o luam dupa vise tie scris sa fi cu fostul iubit! e foarte greu de zis ce ai de facut! Iti dau un sfat sincer! Pleaca o zi undeva la padure singura sau la mare! Gandeste-te la problema asta si ia in considerare fiecare amanunt din relatiile cu cei doi! vei gasi tu calea corecta!

5 răspunsuri:
| Katerina_2750 a răspuns:

Te-o mai iubi si el...

| annonimus_9984 a răspuns:

Daca l-ai visat, inseamna ca te-ai gandit si tu la el in ultimul timp. Poate si el se mai gandeste la tine, si ar vrea sa mai iasa cu tine. poate nu neaparat sa va impacati, asa ca ai grija intai.si vezi ce vrea, si ce vrei si tu! Ai grija si nu il rani pe actualul prieten! happy

| angelmiki a răspuns:

Esti confuza dar sa stii ca nu conteza da cat timp esti cu el ci pe cine ibeste, stai intr-un loc linisteste-te si alege pe unul dintre ei dar cu inima nu cu creierul

| steamy a răspuns:

Se intampla...sunt vise nimeni poate uita totul intr-o clipa sau un an si jumatate, timpul le rezolva pe toate
tu mergi inainte cu actualul sau cu cine crezi ca iubesti mai mult
orsicum visele au un simnificat.el se gandeste la tine 100%winkingwinking
ramane sa iei o decizie...pe cine iubesti mai mult dar ai grija gandeste-te de 10 ori si procedeaza o datawinkingwinking

| Andreea_5550 a răspuns:

Eu zic sa ii chem pe amandoi intr-un loc unde puteti vorbi linistiti si sa le zici ce simti, sa vorbesti sincer cu ei si sa vezi ce simti atunci cand ii ai pe amandoi in fata... mie mi s-a intamplat ceva asemanator, si nu am putut sa ma hotarasc intre cei doi decat cand i-am vaut pe amandoi in fata mea. Succes:X