| silvia_6803 a întrebat:

Buna TPU as avea nevoie de sfaturile voastre. Eu am avut o relatie care a durat 3 ani de zile, acum 1 luna ne-am despartit. Eu l-am mintit pe prietenul meu in legatura cu faptul ca am fost virgina cand m-am culcat cu el. Eu imi pierdusem virginitatea cu un tip cu, care fusesem inaintea lui acum 4 ani, doar 1 singura data m-am culcat cu acela. Azi cand am intrat pe facebook-ul fostului meu prieten am vazut ca l-a adaugat la prieteni pe tipul cu care am fost acum 5 ani de zile. Credeti ca ar putea vorbi intre ei? Ce as putea face in acest sens? Mentionez ca eu numai am nicio treaba cu niciunul dintre ei, ma gandesc ca fostul meu prieten vrea sa imi faca rau.

Răspuns Câştigător
| Dennisz a răspuns:

Nu are de ce sa iti faca rau!
Sa inteleg ca motivul despartirii a fost faptul ca l-ai mintit?(daca l-ai mintit ca esti virgina, este destul de urat sa afle acum de la celalalt ex al tau)
In caz ca nu e asta motivul,Odata ce ati facut sex,probabil si-a dat seama ca nu esti virgina, si nu a zis nimic, pentru ca este un lucru normal.
El era virgin laughing, banuiesc ca nu!
Odata ca nu mai aveti nici o treaba, nu are ce sa comenteze, pentru ca asta e viata!
Totusi, in relatiile viitoare, incearca sa nu minti absolut deloc partenerul, pentru ca, si cea mai mica minciunica poate distruge 5, 6, 7 ani de incredere!(aici am generalizat).

4 răspunsuri:
| silvia_6803 explică:

Motivul despartirii a fost ca m-a inselat.Nu si-a dat seama ca numai sunt iti zic sigur.

| neutrino a răspuns:

Ei sigur vor vorbi despre tine, iar fostul se va lauda cu succesul lui. Tu insa, trebuie sa negi totul, spunandu-i actualului ca a fost o astfel de incercare, dar fostul nu a fost capabil. Actualul prieten va fi obligat sa inghita si aceasta poveste, el stiind sigur ca a fost primul ( primul dupa ultimul, dar el nu are de unde sti asta!)!

| Alcyon a răspuns:

Ce treaba mai ai tu cu tipii aia doi? V-ati despartit, la revedere. Ce ti-ar putea face? Nu-i mai baga in seama si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa-ti faca rau? Vrei sa-l minti si pe viitorul prieten ca esti virgina?