| Lavymee a întrebat:

Buna Tpu...As avea nevoie de un raspuns la o intrebare. Credeti ca o relatie este posibila daca el are 24 de ani jumatate si eu am 17 jumatate? adica 7 ani diferenta? Credeti ca poate duce undeva relatia asta sau e doar asa, mai mult o vrajeala din partea lui?

7 răspunsuri:
| deedee9 a răspuns:

Buna.si eu am avut o relatie de acest gen(eu 18 ani, el 25), dar in cazul meu nu a mers pentru ca el era prea gelos si vroia o relatie serioasa, iar eu inca aveam de copilarit...mai bine incearca sa treci cu vederea varsta si analizeaza mai bine comportamentul, atitudinea si incearca sa'l faci putin gelos ca sa'i vezi reactia...mult succes

| ՀԷՑ a răspuns:

Da, 7 ani nu e exagerat. Dar la fel cum zicea si deedee9, el s-ar putea sa vrea o relatie serioasa, iar tu esti tanara. Cel mai bine e sa vorbiti. Comunicarea este cea mai importanta! happy Succes

| Ellenna a răspuns:

Buna happy eu cred ca nu conteaza diferenta de varsta :p conteaza comportamentul, atitudinea si mentalitatea fiecaruia happy Chiar daca ai 17 ani jumatate, poti fi mult mai matura decat varsta ta si, in acest caz, e normal sa nu te simti bine intr-o relatie cu cineva de varsta ta, sau poate el, la 24 de ani poate fi mai copilaros si nu se simte bine intr-o relatie cu cineva de seama lui tongue Deci. eu chiar cred ca poate avea un viitor relatia voastra. Bafta ^^

| Zenithf a răspuns:

De acord cu @deedee9, poate sa mearga sau poate sa nu mearga, in functie de diversi factori. Oricum, is doar 7 ani diferenta, nu 30 or 40, cat o fost intre columbeni.

| ILINCA_8854 a răspuns:

Salut,
Poate,de exemplu intre parintii mei sunt tot 7 ani diferenta happy si se inteleg de minune, si nu uita dragostea n-are virsta, gen si culoare happy
Bafta!
Pa pa!

| Deiia a răspuns:

Deedee9 asa e acum cu o vecina mea la fel ca tine.El are 25 si ea are 18. Dar el nu se lasa.Ar terbui sa o asculti pe deedee9

| asTaMiktzo0fo0liTa a răspuns:

Daca va iubitzi si nu exista certuri intre voi, aveti incredere unu in altul duke undeva relatia si dragostea nu are varstawinkingsper ca te-am ajutatwinking