Ai idee cate relatii la distanta au avut un final fericit,si cate s-au soldat cu un esec?
Cred ca este mai bine sa renunti la aceasta relatie,pentru ca iti faci iluzii crezand ca ea va duce la un rezultat bun.
Mai bine ai rabdare sa apara altcineva in viata ta,un baiat care sa te poata tine de mana si tu sa-i simti caldura mainii lui, un baiat care sa-si rasfire degetele prin parul tau, iar tu sa-i simti inima batand de emotie si de teama ca mangaierea lui sa nu ajunga la sufletul tau.
Internetul este un simplu mijloc de comunicare, prin care doar se poate inlesni si mentine legatura intre oameni, si asta pentru o perioada de timp.Nu mai vorbesc si de cuvinte false,artificiale,gesturi mascate, etc.
Iesi cat mai repede din aceasta iubire virtuala, si incepe sa traiesti in lumea reala, sa iubesti pe cineva care POATE FI LANGA TINE, si nu la mii de kilometri departare.
Fato asa greu iti este sa-ti gasesti un tip de la tine din oras? Doar nu locuiesti in siberia. Mi se pare cea mai neinspirata solutie sa te implici intr-o relatie de la distanta. Thumbs down!
Am zis ca nu am nevoie de chestii de genu, iti multumesc totusi ca te-ai chinuit sa imi raspunzi
Te contrazic Sunt cu o fată care ea e din Finalnda şi locueşte acolo. Suntem împreună de mai bine de un an jumate. Şi o iubesc din ce în ce mai mult şi aparent şi ea pe mine (nu mă întreba de ce-s aşa sigur). Şi mă voi duce la ea în curând. Deci da, relaţiile la distanţă SUNT posibile. Grele, dar posibile. Totul depinde de răbdare, încredere multă şi evident dragoste sinceră.
Aoleu, ce departe! Macar e frumoasa tipa?
Păi evident în ochii mei e cea mai frumoasă şi o iubesc enorm Draga de ea Dacă par penibil şi prea siropos, iartă-mă. Sunt aşa numai când vorbesc despre ea
Eu daca asi fii in locul tau nu mas baga intr-o asemenea relatie...dar daca tu tii la el, va intelegeti, el vrea sa va cunoasteti atunci poti sal astepti dar sunt sigura ca pana la iarna o sa te indragostesti tu de altcineva(am o presimtire )