In primul rand, iti spun sa nu asculti chiar toate ideeile noastre, noi ne dam doar cu parerea. Decizia in mare parte, o iei tu!
Intrebarea mea este, de unde stiai tu ca el intra? Ba ca era Offline, ba Invisible, Ba Online? Daca de pe site-urile alea cu scanner, etc, sa stii ca majoritatea sunt fake-uri. M-am convins de asta de multe ori, punand ID-ul meu ONLINE acolo, iar el imi arata ca sunt Invisible sau Offline.
Probabil se simte putin mai liber, in vacanta, cam ca toti, vrea sa fie mai liber. Cea ce mie mi se pare normal. Lasa-l mai liber putin, tot la tine o sa vina.
Eu sunt singura ca te iubeste. Si iubitul meu glumeste asta. Si de ce sunt sigura ca te iubeste? Pai care prost care vrea sa se desparta de cineva, ii lasa offlineuri suparat spunand ca o iubeste?
Sunt sigura ca te iubeste dar in acelasi timp vede in aceasta vacanta o oportunitate de a fi mai liber, de a se distra mai mult. nu ar trebui sa-l sufoci. pentru ca tot la tine o sa se intoarca
Cred ca e o despartire pe care el o considera mai putin dureroasa pentru tine. Asa crede el.Dar de fapt te chinuie... Oricum, ar trebui sa o lasi balta, pentru ca probabil deja se vede cu altcineva. Dar ca sa te lamuresti, ar fi bine sa afli de la prietenii lui apropiati in care ai incredere ca nu te mint si iti vor spune ei. Sau poti afla de pe Facebook de exemplu unde e in ziua respectiva. Si te duci si tu acolo si vezi cu cine e! Simplu! Sper ca ai sa te descurci!