| nightwish12356798 a întrebat:

as avea nevoie de un sfat. De mai mult timp am inceput sa ma uit la filme deocheate, si ulterior a devenit o obsesie, ma excit de fiecare data cand ma uit la un film cu scene porcoase. Am cerut si sfatul unui preot dar eu nu am incetat din vechil obicei, nu as vrea sa traiesc toata viata cu asta. Va rog chiar as vrea sa scap si sa-mi retraiesc copilaria normal

Răspuns Câştigător
| bogdann123465 a răspuns:

Heii. Tine de tine daca vei dori sa renuntihappy. E totul in capsorul tauhappy.

6 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Vezi ca exista setari pentru siteurile astea si eventual cand vrei sa te mai uiti, suna pe cineva si vorbeste orice pana iti trece, eventual pe mama ta.

| corbulalbrosu a răspuns:

In general cu timpul se diminueaza aceasta "patima" mai ales dupa ce iti vei gasi un iubit. Dupa inceperea vietii sexuale practicarea sexului adevarat condimentat cu fanteziile sexuale te vor readuce in lumea reala.

Răspuns utilizator avertizat
| DeeaBrunetika a răspuns:

Oricare adolescent\adolescenta a trecut prin asta. Adica, toti am fost curiosi, toti am vrut sa vedem cum e sa fii excitat, etc. Asta nu e o problema! E ceva normal. Numai sa nu ajungi sa te dezvirginezi singurawinking. Incearca sa o lasi mai moale cu filmele alea, ca sa nu devina o depenta. Apropo. stai linistita nu o sa traiesti toata viata cu astawinking. O sa iti incepi si tu viata sexuala, ca doar nu o sa mori virgina laughing. Bye! :*

| Anonimysrd12679456 a răspuns:

Interesant! Stiti cumva cum se dezactiveaza sau se sterge o intrebare de pe site TPU?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonimysrd12679456):

Pe pagina normala de TPU, in partea stânga vei avea o lista precum "contul meu, răspunsurile mele, întrebările mele, setări...etc". Intra la" întrebările mele "
Si acolo ti se vor afișa.
Iar dedesubtul fiecăruia vei avea editează sau sterge.
Alegere varianta de a il șterge.
La scurt timp vei primi o notificare pe mail de confirmare a ștergerii întrebării, intrii pe linkul primit, și gata happy