Cand te vezi cu el, joaca`te prin parul sau astfel incat sa ii strici putin freza.ai grija sa nu exagerezi. apoi ii spui asa intr-o doara: "iti sta mai frumos asa". Vezi sa inteleaga ca tu il placi oricum si nu conteaza freza pe care o are intr-o zi sigur el face asta pentru a fi diferit si pentru a nu te plictisi tu de el.bafta!
Fix in situatia asta sunt si eu: pr nu vrea sa isi lase parul sa arate ca lumea. Eu nu am reusit sa il conving, sper ca macar tu ai mai mult noroc.
Spune-i sincer ca iti place mai mult cum ii sta mai rebel si da-i niste motive pentru care sa si-l lase asa, convinge-l ca doar esti iubita lui.Nu trebuie neaparat sa il ranesti
Neah. stai asa. Ii zici pe un ton jucaus : " Mha uratule, de ce ti-ai schimbat freza, stai ca ti-o fac eu cum imi place mie " . Si joacate cu parul lui si il convingi usor usor astea sunt fleacuri. La mine ar merge asa chiar mi s-a intamplat.
Eu te inteleg perfect!
Cand unul dintre iubitii mei care avea parul mai lungut, nu ajungea la umar, s-a tuns si l'am vazut cu parul scurt am zis ca mor de inima . Nu imi placea de loc, pur si simplu, nu ma mai atragea.
Spune-i ca il avantajeaza mai mult vechea tunsoare si iti place mai mult.
Daca nu iti place destul de el desparte-te de el sau fii sincera cu el si spune-i bafta fundita?
Spune-i asa: Hai sa-ti dau un sfat... tunde-te asa(cum vrei tu) ii spui ca ii sta mai bine si e mai adecvat.Ii spui ca uh il iubesti oricum ar fi el dar as aeste mai sexy si iti place mai mult succes:*. Funda?
beausingurlamasamea întreabă: