Deocamdata parintii tai considera o gluma faptul ca ai vrea sa ai un prieten,le e imposibil sa te ia in serios cu o asemenea doleanta.
Mama ta,chiar si vitrega,nu doreste sa se implice,dar nu vrea sa-ti interzica din start sa ai un prieten,tocmai pentru ca stie ca tatal tau NU ti-ar permite sa iesi cu un baiat,deocamdata.
Tatal tau este clar amuzat de ideea sa ai un prieten,nici nu-si imagineaza ca tu chiar vorbesti serios,pentru ca daca ai vorbi serios,ar fi si el extrem de serios si ti-ar replica cum ca esti mult prea mica sa-ti permita asa ceva!
Asadar,nu te grabi sa ai un prieten, atmosfera placuta din casa se va schimba foarte brusc in momentul in care vei dori sa iesi cu un baiat, sa ai grija!
Deocamdata, te considera mult prea mica, chiar si sa discute varianta asta cu tine!
Nu cred ca sunt de acord.Sau poate nu-s de acord sa incepi sa-l cauti.Ai rabdare, va veni cu timpul si iubitul.'Faci cum crezi', nu inseamna sa faci cum crezi inseamna ca nu e ok cu decizia luata.
In ochi lor esti inca copilul care se juca cu papusele, cred ca glumesti, nu vad ca te maturizezi zilnic ca o sa ai un iubit cat de curand!
Buna
ca mama, nu as accepta sa ai la aceasta varsta un iubit, banuiesc ca prieteni ai, dar tu vrei ceva mai mult, tatal tau a dat un raspuns pe cat se de amuzant, pe atat de concret, adica nu vrea sa auda de asa ceva. pune mana pe carte si lasa prietenu/iubitul pentru mai tarziu, o sa ai timp, nu iesi acu la pensie si ai ramas fara..se pare ca pe mama ta vitrega nu o intereseaza ce faci cu viata ta, asa ca ar fi bine sa asculti de tatal tau.
O zi frumoasa sa ai
Buna!
Cred ca te considera prea mica pentru asta, ai doar 14 ani. Nu ti-au spus da, nu ti-au spus nu dar ti-au dat niste raspunsuri din care poti sa tragi aceasta concluzie.
Nu îți este evident răspunsul? Îl repet eu : NU, nu vrea să ai prieten, ești prea mică, este imoral din partea ta să ai un prieten la vârsta ta.
Sunt curioasa cati din cei care spun sa mai astepti pana la 17 ani sa ai un prieten chiar au asteptat si ei atat...
Si ce sa faci cu un iubit? sa te plimbi cu el de mana? pai asta poti sa faci si cu un amic, sa faci sex? nu esti pregatita. eu zic sa astepti, si sa te mai dezvolti si tu ca femeie
La virsta ta ei cred ca NU e bine sa ai un prieten asa ca eu iti sugerez ca mai bine sa iti vezi de viata si pe la 16 17 sa-i intrebi din nou si vei vedea alte raspunsuri!
Nu nu te lasa.
da daca tu vrei si te rezumi doar la pupicuri si timut de mana, mers romantic prin parc merge. n trebuie sa le raportezi tot, spui ca iesi cu fetele ceva.
da la varsta ta n vad care e graba.
ca fata gaseti repede, asa ca n te grabi.
dupa poti fi luata de zdreanta, n zic curva, da de fata usuratica care sta cu ala cu ala de la varsta mica
Au spus astea in gluma, crezand ca si tu i-ai intrebat in gluma.nu ar trebui sa ii intrebi atat timp cat cu "iubitu" ai merge doar in parc, la un suc, la un film si nu alte chestii pe la el acasa, chestii. esti cam mica si ar trebui sa astepti macar un baiat mai de varsta ta care sa nu iti ceara nimic si totul va fi bine.