Fii tu insuti, fii draguta cu cei din jurul tau si fa-ti prieteni si nu il baga in seama daca se comporta urat cu tine. Eu in locul tau m-as aranja cat mai frumos ca sa fac o impresie buna nu doar lui, dar si clasei. Succes! Pup.
Nu stiu cum as putea sa il las pe el cu gura cascata heeeeelp !
Cred ca am mai citit asta o data. Si la fel voi spune: sper ca nu te-ai mutat in clasa aceea pentru el.
Nu nu m-am mutat pentru el. In clasa in care sunt eu acum nu cred ca o sa imi iau bacul.....in clasa in care vreau sa ma mut am elita profesorilor si fac asat pentru viitorul meu. Nu m-am mutat pentru el.
Atunci iti doresc succes! E pentru viitorul tau, asa ca orice ar fi, gandeste-te la prioritatile tale.
Pai daca te place atunci chiar daca te ia la misto si zice ca te uraste, toate astea nu sunt adevarate.
Cand ajungi in clasa ar trebui sa mergi la fete, daca ai prietene acolo, daca nu fa-ti unele, gaseste pe cineva cu care sa stai in banca si peste ceva vreme poate o sa ajungeti din nou impreuna tu cu prietenul tau.
Daca zici ca te place atunci stai linistita ca v-a avea el grija de tine, chiar daca zice ca te uraste :d.
Dar de ce ma minte ca ma uraste cand el nu o face? si cateodata imi lua apararea in fata unor fete care ma barfeau...dar nu a fost niciodata prietenul meu deoarece eram amandoi prea orgolios sa ne spunem alea 2 cuvinte si ne mascam practic prin ura...
Pai chiar tu ai zis-o acum, " eram amandoi prea orgolios sa ne spunem alea 2 cuvinte si ne mascam practic prin ura...", lasa la o parte orgoliul si spune-i daca chiar tii la el, pentru ca nu poti fi sigura ca el o va face.
Multumesc foarte mult
Npc.
foarte tare. stai linistita, fi tu si aranjaza-te, cum nu ai mai facut-o vreodata.dar nu exagera si stii tu ca cine se tachineaza si se ''uraste'' se iubeste
Cum as putea sa fac pe interesanta cum sa il las cu gura casacata imi amintesc ca atunci cand ieseam la tabla rontaia pixurile )) si se misca banca )))))))))) si mima un act sexual asta se intampla de... 3 ani
God ) Pai nu-l baga mereu in seama si cateodata fa-l sa se simta prost dar nu tot timpul ca dupa aia chiar o sa te urasca.
Stai linistita! Poate ca nu vrea sa-si arate sentimentele pentru tine, vrea sa le tina ascunse...dar tu comporta-te normal, daca te jigneste cumva, poate din dragoste nu-l lua in seama, caci poate o sa-ti marturiseasca candva ca te place; sigur nu te uraste, dar vrea sa para dur.