Asta poti sa- ti dai seama doar din felul in care se comporta cu tine...dar daca e in stare sa fie impreuna cu tine de 3 luni si in tot acest timp sa-si bata joc de tine, nu merita atentia ta. E clar ca daca ai pus aceasta intrebare ceva te-a facut sa crezi ca sentimentele lui nu sunt sincere. Incearca sa vezi dincolo de aparente... sper ca te-am ajutat!
Nu vreau sa te nelinistesc insa cand vine vorba de obsedati atunci da, orice e posibil.
Din batjocora nu cred ca poti sta cu cineva trei luni, insa din lipsa de altceva/altcineva e posibil. Azi este cool sa ai o relatie, nu conteaza cu cine, relatie sa fie, pentru a nu rade gasca de tine.
Nu cred. Parerea mea este ca, intr-un timp foarte lung ca acesta s-ar plictisi sau ar folosi-o pentru alte lucruri.
3 luni este extrem de putin, practic nu e o relatie, e doar un inceput timid. Dupa 3 luni iti poti da seama ca nici nu-ti mai placi partenerul sau ca il placi mai mult si incepi sa ai chiar sentimente pentru el. Nu stiu ce baiat ar sta cu o fata din batjocura, dar daca este unul suficient de josnic, poate sta si un an de zile, fiindca 3 luni e o durata nesemnificativa in viata unei persoane.
TheToxicNightmare întreabă: