Trebuie să mai aştepţi pînă te vei simţi gata cu adevărat. Să o faci cu cel în care ai încredere, şi doreşti să o faci. Situaţia ta psihologică contează mult. Ce ţine de durere, sunt mai mulţi factori: tu, el, poziţia etc. Trebuie să discutaţi înainte de a o face. E posibilă prezenţa durerii, poate chiar ceva discomfort priemel căteva ori, dar cunosc fete care au primit plăcere chiar din prima dată. Deci, Baftă!
Cel mai corect pentru tine si cel mai bun sfat pe care il poti primi, va fi cel de la mama ta; nu lua decizia sa-ti incepi viata sexuala fara sa vorbesti cu ea; gandeste-te ca ea te-a crescut, ea s-a sacrificat pentru tine, ea te iubeste cel mai mult pe lumea asta si tot ea e in stare sa-si dea viata oricand pentru tine; nu te ascunde de ea si gandeste-te cum ar fi viata fara ea, astfel putand sa-ti dai seama cat de importanta este pentru tine! Mama ta iti va da sfatul cel mai din suflet si daca ea iti spune sa mai astepti, ascult-o!
Pai uite cateva lucruri care te vor putea convinge daca esti pregatita sau nu: daca crezi ca vei fi in stare sa recunosti faptul ca nu mai esti virgina de fata cu toata lumea, 1 punct; daca te crezi pregatita pentru o posibila sarcina, si sa te gandesti ce ai face in momentul acela, alt punct pentru tine; daca crezi ca ai putea sa faci fata bolilor cu transmitere sexuala, alt punct; si ultimul dar nu cel din urma, tine cont ca poate cu baiatul cu care te vei dezvirgina, nu va mai tine mult relatia, te crezi in stare sa treci peste chestia asta, adica peste faptul ca te-a lasat dupa ce ti-ai pierdut virginitatea cu el, atunci esti GATA!
uite, nu te gandi la durere. eu am facut`o de 4 ori, si a 4`a oara durea la fel ca prima. [soarta]. dar am avut piretene, pe care nu le-a durut deloc. nu`ti fie frica, incearca, nu ai ce pierde!
protejeaza`te doar si totul va fi bine!
PS: sper ca ai peste 16 ani!
bafta si te pup:*
Kti ani ai? eu sincer nu cred ca e cazul daca nu simti o nevoie ff mare daca e ceva de anturaj sau asa nu cred ca merita dar tu stii mai bine oricum bafta!
Nu este neaparat sa te doara tare... indee e ca el sa nu se grabeasca, sa folositi lubrifiant, si el sa se priceapa.
Trebuie să mai aştepţi pînă te vei simţi gata cu adevărat. Să o faci cu cel în care ai încredere, şi doreşti să o faci. Situaţia ta psihologică contează mult. Ce ţine de durere, sunt mai mulţi factori: tu, el, poziţia etc. Trebuie să discutaţi înainte de a o face. E posibilă prezenţa durerii, poate chiar ceva discomfort priemel căteva ori, dar cunosc fete care au primit plăcere chiar din prima dată. Deci, Baftă!
Pai.in primul rand fa cu baiatul care iti place cel mai mult adica sa simtit ceva pentru el si el la fel pentru tine ca sa eiste atractia aceea,dorinta. apoi spune-i baiatul sa fie finutz si sa te excite la maxim, prin mangaieri si sarutari si chiar o limbutza in pasarica, iar tu trebuie sa te lasi dusa de val fara a te stresa daca te doare sau nu.si atunci nu ai sa simtit nimica garantat! ideea este sa fii foarte excitata.pup
Buna,Parerea mea e ca daca iti incepi viata sexuala nu e nicio nenorocire bine ca depinde si de varsta care o ai, Logic ca vei simti durere dar depinde si de baiat daca e tandru nu vei simti ff mare durere daca nu ai fi prima la el virgina Totul depinde cum va proceda el BAFTA!
Hmm deci vrei sa iti incepi viata sexuala pai durerea e diversa poate sa nu doara asa rau dar daca ai un partener care are grija de tine crede-ma ca nu o sa te doara asa rau poate doar ff putin dar trece... si ce sa faci decat sa o faci cu cap! atat si sa ai grija!
Anonima17191 întreabă: